újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Lomtalanítás

2016. szeptember 26.

Vissza a naplóhoz

Ma lenne kerületünkben a lomtalanítás napja. Tegnap szorgalmasan kirakták az itt lakók mindazokat a felesleges holmikat, amelyek csak a helyet a foglalták, és nem lehetett kitenni a kukába. Helyes, mert erre való a lomtalanítás. A törött bútortól a gyereketető székig, a régi televíziótól a felesleges ruhaneműig mindent kipakoltak a lakók, gondos gúlába rendezve, amely kérészéletűnek bizonyult, mert kocsikkal, húzós banyaszekerekkel jöttek a böngészők, miszlikre szedték azokat és olyan disznóólat hagytak maguk után, hogy egy idegen méltán azt hihetné, hogy kerületünkben nincs szemételhordás.
A guberálók nem szívbajosok, becsengetnek a házakba és enyhe erőszakkal megpróbálják rábeszélni a lakókat, hogy adják neki a felesleges dolgaikat.
Másként kellene megszervezni az egész lomtalanítást, kizárni a guberálókat az utcákról, menjenek a szeméttelepre guberálni.
Érdekes módon, ilyenkor nem járnak errefelé a közterület felügyelők, hogy megakadályozzák a guberálást. Csak akkor jönnek, amikor büntethetik az autósokat, elvégre az a kifizetődő.

A bejegyzést írta: Yolla

Hozzászólások

időrendi sorrend

Ha te azt látnád, amit én naponta, hogy egy bringára hány nagyméretű szatyrot képes rá-, le- és felpakolni a guberáló, elállna a szavad. Van külön fémdobozos szatyra is, ami iszonyatosan tud zörögni, hát, ha még ki is lapítja.. márpedig azt teszi, mert úgy több elfér..

Nálunk is lezajlott a lomtalanítás azzal a különbséggel, hogy itt már előtte egy hónappal kiraktak egy egész ágygarnitúrát. Hát a mi házunkra sem írhatnák ki, hogy tiszta, rendes udvar, ház... stb. Éppen ezért megértek minden háborgót..
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: