újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Arti csóka, tejszínes, majommézes öntettel és samponnal

2016. július 17.

Vissza a naplóhoz

Először is a csóka beszerzésével kezdjük. Az Artokról importált - mirelite- is megteszi, de az élő, vágósúlyban lévő, zamatosabb.
Előnye még az is, hogy énekét a vágás előtt magnóra vehetjük és a vacsora alatt, végtelenített szalagról bejátszhatjuk.
Mámorító!
A csókát az ÁVT(Állatvédelmi Törvény)szerinti a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k pontok alapján és az 5-mancs alapítvány elvárásai szerint -a vágásig- kényeztessük.
Vágás előtt kérjünk bocsánatot Tőle.
A madarat megilleti a végrendelkezés joga, továbbá dönthet kimúlásának mikéntjéről.
Az arti csókák általában a kéjgázos kábítás utáni főbelövést preferálják!
A megtisztított tetemet apró darabokra, magyarán miszlikre aprítjuk.
A darabokat egy eredeti kínai tálba (érts jénai tálba) helyezzük.
Sózzuk, borsozzuk.
Ínyencek használjanak útszórásra alkalmazott sót. Íze nagyságrendekkel jobb a jódozott, jódlizott hasonló terméknél.
Kápráztassuk el vendégeinket! Mondogassuk gyakran: ez nem a hétköznapi, prolik által használt só….
Előbb – utóbb érezni fogják a különbséget.
A befűszerezett darabokat tegyük az amerikai konyha márkás sütőjébe. Előtte persze gyakoroljuk a használatát, hogy a vendégek dögöljenek ki a látványtól, sütőkezelési technikánktól….
Közben álljunk neki a mártás elkészítéséhez. A jobbak, írjuk csak le bátran, az igényes újgazdagok, saját állatból fejt tej felhasználásával készítik a tejszínt. Ez a trendi tejszín.
Prolik bolti zacskósat, leárazottat is használhatnak.
Most jön a kurfli. A majommézet két szopós mézesmajomból úgy facsarjuk ki, hogy a magokat ujjainkkal fogjuk fel.
Verjük habosra!
Ezután adagoljuk hozzá, mérhetetlen türelemmel a tejszínt. Ezt a jobbak- kurkumával -sárgíthatják!
Most jön az est fénypontja, a sampon.
Ez csak tréfa! Elsősorban saját szórakoztatásunkra, halálra röhögjük magunkat az elképedt pofájú vacsoravendégeink láttán.
Később meg azon, hogy barátaink mekkora barmok voltak, hogy beszopták a cselt.
Az üvegben természetesen az öntet lapul…
A kaját matyómintás étkészlettel szervírozzuk. Mi pedig csikósnak öltözzünk be.
Lássa az a sok tapló, mi adunk a magyaros megjelenésre.
A recepthez sok sikert és egy jól kialakított menekülési útvonalat kívánunk…….

- Schődl Gábor -






Kép: net

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

időrendi sorrend

Mikor Spanyol honban jártam, hoztam magammal articsóka magot. Itthon elültetettem és legnagyobb csodálatomra nagyon szép termést kaptam. Hasolóan csináltam meg, csak tengeri herkentyűk nélkül, mert nincs az a pénz, amiért én például kagylót ennék..
Gratula az írásért, jó volt! :-)
Szellemes írás! Még be is dőltem volna, mert én ugyan nem jártam volna utána, mi is az az articsóka... Látványos ételt hoztál, Laci bácsi előadásában pedig különösen élvezetes, bírja a szimpátiámat. A kagyló nélkül, amit én még soha nem kóstoltam, de azt hiszem már nem is fogok, nem lehet az annyira rossz...

Köszönjük ezt a remek fogást! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: