újabb események régebbi események további események
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Csütörtökön megvolt

2022. október 2.

Vissza a naplóhoz

2021. február 27.-i jegyzet:

a trafó, 2 zacskó vér becsepegett, nem volt semmi gond. Leadtam a vizeletet is (az mutatja meg, hogy a beadott vörösvértestek egyben maradtak-e), az oké volt, de még kell figyelnem slagoláskor, hogy nem lesz-e véres és a tegnapi labor is javulást mutatott, persze még nemsokkal jobb, de sosem húzzák fel mondjuk a 80-as hemoglobint 140-150-re (doki szerint ennyi a normális férfiaknál), amit az első alkalommal nem értettem, de elmagyarázta a doki, hogy mivel kockázatos az átömlesztés, ezért mindig csak annyi vért adnak az embernek, amennyit muszáj (ami kihozza az életveszélyből, vagy a nagyon egészségtelen értékeket az alsó tartományig felviszi), szóval ami már élhető szint. Onnantól lassan, de biztosan javulnak tovább az értékek, ahogy a szervezet termeli a dolgokat. Nekem ezzel a pótlással elérte a 130-as alsó határt, kicsivel fentebb is van azt mondta a doki, szóval ezzel már elleszek és a szervezetem is gyártja majd a holmit (amit aztán újra bezabál :-D), viszont a vasam még a trafóval sem érte el az alsó határt sem, úgyhogy fognak adni vasinfúziókat. Az egy élvezet (hányinger, fejfájás, szar közérzet, stb.), de szükséges. A hazamenetel attól függ, hogy hányadik adaggal érem el az elfogadható értéket. Az értágítókúra végetért időközben, most várni kell a hatást. A lábkörmeim még mindig gyakran kékülnek-lilulnak, meg lefagy a lábam.

Eltörtem a kedvenc fejhallgatómat. Elaludtam zenehallgatás közben és ráfordultam, arra keltem, hogy reccsent a fülemen. Szerencsére érintkezik a kábel, szóval otthon majd összelegozom a cuccot, mert hiába raktam össze, szétesik, mivel eltörtek a pöckök, amik összetartják. Nem dobom ki, mert működik, meg drága is volt. Utálom a pocsékolást és a szükségtelen költekezést, szóval ami menthető, az mindig marad addig, amíg használható, vállalható.

A közérzetem jó, ha az időjárásváltozásokat, meg a még nem százas vérképet nem veszem figyelembe.
Az étvágyam is jó, lazán csúszik a kórházi kaja és sokszor ki kell pótolnom a saját hozományommal, mert állandóan éhes vagyok, szóval jó lesz, ha hamarosan kiteszik a szűrömet, mert már majdnem mindent elfogyasztottam. :-D Remélem így visszamászik rám az a 3 kg.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: