újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Doki + közgyógy

2018. február 5.

Vissza a naplóhoz

2012. október 26.-i jegyzet:
Ma reggel 8-ra mentem a Dokihoz. Megvizsgált, aztán intézte nekem az immunológiát, lebeszélte nov. 6.-ra az időpontot. Kérdeztem, hogy meddig kell majd bentfeküdnöm, de azt mondta, hogy nem kell befeküdnöm, ambulanciára küld csak. Örülök.

A közgyógyommal megint kavarni kell, mert 2 hónapra állapítottak meg egy 12.000-es keretet (havonta 6.000 jár mindenkinek). A baj csak az, hogy maga a Nutridrink 11.000 ft volt (és még nem is a teljes adagot rendeltük, pont azért, hogy maradjon a többi gyógyszerre is). A maradék pénzből lettek kiváltva a másik gyógyszerek. Most elfogyott a Nutridrink, de mivel nincs rá anyagi keret, így nem bírom kiváltani a következő adagot. A tablettáimból még van, bár már fogyóban vannak azok is, szóval benne ülök a fekáliában. Saját pénzen kiváltunk majd ezt-azt, de nem mindig lesz rá pénz. Most a Doki odaszólt a tápszercéghez, a kiszállítóval beszélt és javaslatot tett arra, hogy olcsóbban kapjam a tápszert, hogy beleférjen a 12.000-es keretbe úgy, hogy még ki tudjam váltani a többi gyógyszert is.

Közben megnézte a kezemet is, mert megint kezd kisebesedni, hiába tartom melegen és hiába krémezem. Megjegyezte, hogy híztam, az arcomon is látszik és úgy egészében rajtam.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: kalozlány

Juj te kis aranyos Arni! Küldök virtuális sok ölcsit és puszcsit utólag is!

:-D
Puszik
Juj te kis aranyos Arni! Küldök virtuális sok ölcsit és puszcsit utólag is!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: