újabb események régebbi események további események
15:40
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
12:14
Pillangó új bejegyzést írt a naplójába
22:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:17
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:04
Pillangó új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp december 19-27.

2011. december 19.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Ne akarjon mindig korrekt lenni. Merje manipulálni a környezetét egy csábos mosollyal, hisz mások is sikeresen használják ezt a módszert. Meglátja, enni fognak a tenyeréből. Intézze racionálisan és gyorsan az eddig halogatott bevásárlást!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Itt az ideje, hogy megvalósítsa Önmagát! Úgyis csapkodnak a feje felett a hullámok, hát nyugodtan kezdjen bele azokba a dolgokba is, amiket egész évben halogatott. Nem is értem, hogy mitől érzi magát olyan energikusnak? ! Nyugodtan ugorjon egy hasast a tömegbe a színpadról.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Most annyira utálja, hogy minden az Ön nyakába szakad, mindenki megtalálja a legkisebb hülyeségekkel is. Gyűrje fel a gatyaszárat, aztán essen neki. Ne legyenek illúziói, nem fog végezni a tömérdek teendővel, így hát nyugodt szívvel halogassa csak tovább a javát!!!


Rák (jún.22.júl.22.)

Kudarc kövezi az útját ezen a héten. Legszívesebben kimenne a világból, mert semmi nem jön össze. Itt az ideje, hogy némi alkoholgőz felett mindenkinek elmondja, hogy mi bántja a csőrét. Lehet, hogy ezzel likvidál az életéből néhány embert? Nem baj, ha taktikus, akkor a piára vagy átmeneti elmezavarára fogja.


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Igen, igen, ez az Ön egyik kedvenc időszaka, hiszen imádja a pezsgő társasági életet és ebben az időszakban úszkálhat benne. Ne akarjon mindent megszerezni és mindenkit lenyűgözni, mert negatív képet alakíthat ki magáról! (Nem most először!) Ne igyon sokat, mert attól hülye lesz!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Lehet, hogy tényleg vak a szerencse (?) és Ön elé dob egy remek karrier lehetőséget így az ünnepek előtt. Legszívesebben feldobná a lábát a dohányzó asztalra és ezredszerre is megnézné a Reszkessetek betörőket, de most érdemes egy kicsit azon, hogy milyen az az új fa, amibe belevághatja a fejszéjét.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Igazi kis "cukorfalat" lesz a héten és mindenkit elbűvöl kedvességével, figyelmességével. Vigyázzon arra, hogy ne váljon negédessé, mert sokszor beleesik ebbe a hibába. A sok édesség után mindig elönti az embert a hányinger.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Nem tud a munkájára és a kötelességeire koncentrálni. Nem találja önmagát és ettől a tehetetlenségtől legszívesebben toporzékolna. Ez egy ... nehéz hét lesz a Skorpióknak, vagy inkább a a környezetükben élőknek? Próbáljon elbújni egy kicsit, de Szentestére nyoma sem marad a feszültségnek. Csak addig hagyjon mindenkit életben!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Nem is igazán érzi magát fáradtnak, pedig itt az év vége. Jól halad az ünnepi előkészületekkel, emellett kedves és figyelmes mindenkivel. Annyira pozitív, hogy itt az ideje, hogy tartson egy klassz bulit, ahol megcsillogtathatja a kivételes vendéglátói képességét. Aztán ne felejtse el előre bekészíteni a felmosóvödröt!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Egész jó kis mini-sikereket érhet el a héten a munkahelyén, bár egy-két reggel ahhoz sincs kedve, hogy kikecmeregjen az ágyból. A hétköznapi rutinnál jobban csak az ünnepi sürgés-forgás idegesíti. Szokásosan most sem a közelgő Karácsonyra koncentrál. Azért csak tartsa nyitva a szemét, mert otthon nem véletlenül történnek meg dolgok.


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Ezen a héten most már muszáj egy kicsit pihennie. Meglehet, hogy nem csak a testének, hanem a lelkének is kellene egy kis feltöltődés. Mondja el a szeretteinek, hogy mit érez irántuk, mennyire fontosan Önnek.
Akkor se fogja vissza magát, ha a negatívumokra kerül a sor. Ne aggódjon, nem fogják kinyírni ezért. Mégiscsak Karácsony van!


Halak (febr.20-márc.20.)

Vagy anyagi, vagy erkölcsi elismerést kaphat a héten. Hurrá!!! Na, melyiknek örül jobban? De mindegy is, tegye el jól a polcra, mert a következő időszakban szűkölködni fog bennük. Nagyon figyel a párja, hogy most miért is olyan figyelmes vele. Hibázott? Vagy hibázni fog?


Kép: internet

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
2011. december 20. 18:48
Kösz Dominka, majd megpróbálom a lehetetlent!
 
2011. december 20. 11:04
Akkor rúgjunk be. :)))
2011. december 19. 20:57
Kösz, h. szóltál:D
Am. már érzem...h. ez van. Amit írtál.
2011. december 19. 18:38
Jaj ne... Most tudod, vagy nem tudod mire van szükségem? Pihenjek, vagy ... feltöltődjek? Kinek mondjam el?
2011. december 19. 12:39
Köszi! Azt hiszem tombolni fogok... kitombolom magam a héten! Úgysem nyírnak ki :))) Mégis csak Kari van! :))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: