újabb események régebbi események további események
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2021.09.20-26.

2021. szeptember 20.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Mostanában gyakran mellényúl és új kritikusai akadnak? Nem mindenkinek tetszenek az ötletei, de ez nem biztos, hogy nem az Ön hibája. Mikor nézett utoljára mélyen önmagába? Villantson valamit!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Túl sok feszültség gyülemlett fel Önben, ideje egy méregtelenítő kúrának. Kezdhetne valami új sportot is, ha nem lenne olyan lusta, és nem lenne kényelmesebb az ágyból tévézni. Legalább ne a lifteket használja!

Ikrek (máj.21-jún.21.)

Megint olyan szerelmes mint az ágyú, bár még sosem láttam szerelmes ágyút. Lehet, hogy kicsit visszafogottabban kéne? Nézzen többet a lába elé, mert csapdát állíthat valaki Önnek! Óvakodjon a kedvesnek tűnő nőtől!


Rák (jún.22.júl.22.)

Megint tele van a bugyellárisa az egész világgal és legszívesebben nem csak az asztalra csapna, hanem fel is borogatná azt? Talán ideje lenne egy agressziókezelő csoportterápiára is feliratkoznia mielőtt kikészít mindenkit önmaga körül.


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Már megint rá akarja erőltetni az akaratát a társára. De azt nem veszi észre, hogy ő csak a béke kedvéért hajlik meg az akarata előtt. Valójában, megeshet, hogy boldogabb a titkos életében, mint Önnel? Nézzen szembe a valósággal!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Nyálas hiper-romantikus hangulatban van. Ez lehet jó is, ha a partnerének ez bejön, de máskülönben hamar az őrületbe kergeti vele, de nem csak őt, hanem másokat is. Gondolja, hogy mindenki kíváncsi arra, hogy milyen bugyit/gatyát hord?


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Irracionális elvárásai vannak másokkal szemben, és könnyen pattog úgy, hogy halvány lila dunsztja sincs a valódi életről. Mit gondol, mi a véleményük másoknak Önről? Nézzed a dolgok valódi mélyére!

Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Új hús bukkanhat fel a héten, nem árt, ha naponta váltja ezentúl a fehérneműjét, mert bármikor letéphetik Önről. Elege van mindenből és pihenésre vágyik? Igazítsa el a főnökét, nem árt őt is helyrerakni néha. Kényeztesse magát bűnös édességgel!

Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Újramelegíti egy régi kapcsolatát? Új kapcsolatba kóstol? Legyen óvatos, különben sötétebb lesz a kedve, mint a vakond belső zsebe. Inkább kertészkedjen, azt nehezebb elrontani!

Bak (dec.22-jan. 20.)

Új ötletek megvalósítását bízzák Önre a munkatársai? Tegyen a kedvükre, nem bánja meg és ideje is újítani. A szerelemben jóra számíthat, bár imádata nem talál viszonzásra úgy, ahogyan szeretné. Egyelőre javaslok egy szilikon társat!

Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Végre pozitív változások is alakulnak a sok rossz mellett, ami az utóbbi időben érte. Kicsit jobb lehet a kedve, főleg, ha végre a titkos imádója is felfedi a kilétét. A szerelemben most már nem juthat hátra! Csak merészen!


Halak (febr.20-márc.20.)

Kicsit nyugodtabb időszak köszönt be, ideje van az elmélkedésnek, az önmagába fordulásnak. Vegyen egy új relaxációs kazettát és iratkozzon be egy jógatanfolyamra. Csak ne házasodjon!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: