újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2021.09.27-10.03.

2021. szeptember 27.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Kissé egyedül találhatod magadat a héten, de ideje bevallani legalább magadnak, hogy olykor kifejezetten jólesik és élvezed a szabadságot.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Ha az elmúlt időszakban kifejezetten egy családtagodra koncentráltál, ez mások szívében komoly károkat okozhat, és döntéseket hozhat.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Ismét nem pihentél eleget, ha nem vigyázol, az őszi kimerültség könnyen ágynak dönthet, és a kiégés veszélye is fennállhat.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Egy kicsit túlaggódhatod az egészségügyi dolgaidat a héten, de egy új munkalehetőség segíthet elterelni jó irányba a figyelmedet.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Minden pontosan úgy alakulhat, ahogyan előre eltervezed, élvezd ki a siker ízét, de figyelmesen keresd az igaz barátokat.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Rokon és családlátogatásnak nézhetsz elébe, de egy valamiben biztos lehetsz, többen is szeretettel várnak. Pakolj be meleg ruhákat is!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Megeshet, hogy míg a részegek Mária kötényébe esnek, te pont mellé zuhansz mind jelképesen, mind szó szerint. Légy mindenben óvatos!

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Egy kis elvonulás kifejezetten jót tehet a nyugalmadnak és a partnerednek főleg. Karriered kifejezetten felfelé ívelni látszik. Tedd oda magad!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Csak légy óvatos! Ha sűrűbben váltogatod a partnereket, mint más az ágyneműt, a végén még elkaphatsz valakit, aki lever a lábadról.

Bak(dec.22.-jan.19.)

Nehéz napok után kifejezetten rád fér egy kis lazítás, ne is tagadd meg magadtól a jót. Egy ismeretlen ismerős fura kalandra csábíthat.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Váratlan élethelyzetek adódhatnak a héten, és a változások megbolygathatják a nyugalmadat, de úgysem szereted az unalmat.

Halak(febr.19.-márc.20.)

A hét új dolgokat hozhat, még az állad is leeshet néhány váratlan fordulattól, de a végeredmény kétségtelenül pozitív energiákat hozhat.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: