újabb események régebbi események további események
17:47
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:13
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:06
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
10:36
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
06:23
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
17:18
HiFiHiF1Exate regisztrált a weboldalra
09:12
Clara62 új cikket töltött fel
09:02
Virág módosította a cikkét
08:48
Virág új cikket töltött fel

Egy felvilágosulatlan feleség

2019. május 26.

Vissza a naplóhoz

Este 10 óráig tart a műszakom. Egyik alkalommal hamarabb eljöhettem, ami szinte soha nem szokott előfordulni. Úgy gondoltam, titokban tartom rövid munkaidőmet és meglepem férjemet, Istvánt hazaérkezésemmel. A meglepi sikerült, csak azt nem tudtam eldönteni melyikünk illetődött meg jobban, ő vagy én. Halkan nyitottam ajtót, nehogy észre vegyen. A nagyszobában ült a tévé előtt. Azt hittem nem hiszek a szememnek, mikor szembesültem a látvánnyal. István pornófilmet nézett. Soha nem láttam még őt pornót nézni. Teljes átéléssel simogatta magát, izgatta péniszét, mindeközben nagyokat sóhajtozva, szóval biztatta a filmben szereplő nőt az orális munkára. Megmeredtem, azt sem tudtam mit tegyek, elmenjek vagy hozzászóljak. Úgy éreztem mintha megcsalt volna azzal a pornószínésznővel. Velem nem szokott így élvezni. Ennyire kevés volnék neki? Nem tudom megadni a boldogságot, azért vetemedik ilyen megoldáshoz? Lehet, hogy nem csupán önkielégítést végez, talán igaziból is megcsal? Egy világ kezdett bennem összeomlani, mikor véletlenül megnyikordult a szoba ajtaja, amire támaszkodtam. Felperegtek az események, István azonnal észrevett. Kapkodni kezdett, egyszerre akarta visszacsomagolni álló péniszét a nadrágjába és kikapcsolni a tévét, DVD-t. Sírva fakadtam, ő mentegetőzni próbált, majd mikor látta, nincs eredménye, legjobb védekezés a támadás alapon vádaskodott, hogy miattam van az egész. Én vagyok az oka a maszturbációjának, mert nem vagyok képes rendesen kielégíteni. Kevés a heti 1-2 szex, és azon felül silány is. Azért néz pornót, mert ha érezni nem érezheti, legalább lássa az orális szexet. Azt vágta a fejemhez, hogy milyen csapnivaló nő vagyok, amiért nem nyalogatom, veszem a számba péniszét. Egy feleségnek ez szerinte kötelesség! Egy hang sem jött ki a torkomon. A sérelmem mellé iszonyú harag kezdett kiteljesülni bennem. Aztán végül összefogtam a kabátomat a kistáskámmal és bevágtam magam mögött az ajtót. A barátnőmnél töltöttem az éjszakát. Egész este beszélgettünk, őszintén mint még soha. Mindent elmondtam neki mi történt odahaza. Bea először nem szólt, csak hallgatott, türelmesen végigvárta, míg befejezem.
-Neked mi erről a véleményed?-kérdeztem.
-Őszintén kíváncsi vagy rá?
-Igen.-válaszoltam.
Bea valóban őszintén felvilágosított a szexualitással kapcsolatban, persze nyilván való, hogy az ő beállítottsága is nagyban tükröződni látszott, de nem bántam. Engem senki sem avatott be ilyen elméleti szinten a témába. Mindig tabu téma volt a környezetemben, beleértve család, barátok, férj. Nagyon örültem, hogy Beával így megnyíltunk egymás előtt, és okosodhattam. Másrészről viszont nyomasztó érzések keringtek bennem, mikor arra gondoltam haza kell mennem tisztázni a történteket. Úgy éreztem nem vagyok képes megbocsátani Istvánnak amit tett, főleg ahogyan rám támadt. Reggel lakásunk ajtaját félve nyitottam meg. Vajon milyen arcot fog vágni? Támadni fog vagy bocsánatot kér? Egyik sem.
-Gyere, kérlek beszéljük ezt meg!- mondta István nyugodt hangon.
-Jól van, úgy érzem van miről. –feleltem.
-Arra kérlek, legyünk őszinték egymással.- kért István.
-Rendben- feleltem.
Több órán át beszéltünk. Elmesélte titkos szexuális vágyait, mit szeretne velem kipróbálni. Arról meg sem kérdezett én mit szeretnék. Ezt felhoztam neki. Kiderült, hogy nem igazán vagyunk szexuális beállítottság terén egy szinten. Nem tudom képes leszek-e a vágyait beteljesíteni. Nem értem miért most, 2 év házasság után derült erre fény? Tudta, hogy vallásos beállítottságú családból származom. Nálunk tabu téma volt mindig a szex, nem voltam és nem is tudnék lepedővirtuóz lenni. Tehetetlenül állok a történtek előtt. Megfogalmazódott bennem a kérdés, van-e jövője ennek a házasságnak?

- Andrea -A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: