újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Élek még :-D

2022. december 1.

Vissza a naplóhoz

2022. május 22.-i jegyzet:

El ne kiabáljam, továbbra is élhető a helyzet. Vannak ugyan rosszullétek majdnem naponta, de nem durvák, egy-kettő erősebb csak, leginkább frontokkor. Roham is elvétve jön és nem felejt el abbamaradni. Van étvágyam is. Többször is kijutottam az utóbbi időben sétálni, a teraszra is majdnem naponta ki tudok ülni, meg vannak napok, amikor tenni-venni is van energiám, csak ugye nem mindegy mit csinálok. Ma is ilyen tevékeny napom volt. A meleg miatt a Raynaud is alig boldogít, így a lábam is ritkábban fagy, pedig az máskor mindig hideg zokniban is, de most anélkül sem fagy le jegesre. Mivel sokkal ritkább az érgörcs mindenhol, így a szívemet sem gyilkolja.

Tegnap voltunk az Ildiéknél, átvitt minket kocsival. Már nem torpan meg a kocsi elinduláskor és nemhogy nem fél az Ildi, de tegnap oda-vissza megjárta Pestet (ugyan mellette ült a Jani, de nem kellett helyet cserélniük). Kifejezetten dinamikusan vezet. Anno én is, anyu nem is szerette. :-D Hiányzott a vezetés, ahogy beültünk a kis dodgembe (Fiat Seicento). Az Ildi kutyája megint letámadott, szétnyalta a fejemet, nyüszítve és mászott a nyakamba. Bírjuk egymást. Úgy tűnt, hogy zavarunk, az Ildi aztán burkoltan, de ki is dobott minket, bár nem értem, hogy akkor miért hívott és vitt át? Nem igazán bírja apámat (velem is elég semleges), mégis át szokott minket hívni. Nem értem ebben a logikát.

Csütörtökön mehetek ún. első interjúra. Déja vu. :-D Remélem ezúttal összejön, mert eddig mindig megakadályozta valami és azt is remélem, hogy a szervezetem sem cseszik ki velem és tartja az élhető szintet legalább amíg lezajlik a befekvős terápia. Bírni kell csütörtökön Pestre, pénteken meg hazafelé az utazgatást, de remélhetőleg bírni fogom.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: