újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Életjel

2018. február 2.

Vissza a naplóhoz

2012. július 23.-i jegyzet:
Létezem még, csak nem jegyzeteltem egy ideje, mert lusta voltam hozzá. A napjaim egész jól teltek, kedélyállapotot illetően megint volt egy jobb időszakom, vagyis még félig-meddig tart. Terveztem, hogy most pótolok mindent, amit nem írtam le, csak közben a felét elfelejtettem annak, ami történt velem eddig. Jellemző.

Közgyógyom még mindig nincs, nem tudom, hogy meddig kell még várni.

A kivizsgálás folyik, továbbra is gyanú van a lupuszra, de az értékeim még nem elég rosszak hozzá, addig nem mondják ki.

Az étvágyam továbbra is minimális. Rosszul vagyok az ételtől, azonnal vissza akar jönni, meg szinte kedvem sincs enni. Hiába eszem, a gyomrom akkor is nagyon ég. Hiába vagyok teli - már amikor eszem - akkor is szétmarja a sav az egész gyomromat, meg a nyelőcsövemet. Kellenének a bogyók.

Ami a hangulatingadozást illeti, most volt egy jobb időszak - ahogy fentebb is mondtam. Sikerült elterelnem a figyelmemet. Közben a Gergő is jelentkezett, ennek is örülök. A húgom most boldog, mert a legjobb barátnőjéék mennek a családdal külföldre nyaralni és őt is elhívták. Augusztusban lesz, szóval mindjárt itt van. Legalább ki tud szakadni a megszokott környezetből, meg új élményekkel fog gazdagodni és ez már nem lehet rossz. Fél a repüléstől, de várja az élményeket. Akármennyire is el akartam mindent mesélni, elfelejtettem egy csomó mindent.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Virág

Minél többet akarok elmesélni, annál többet felestek el. :)

puszi

:-))
Puszi
Minél többet akarok elmesélni, annál többet felestek el. :)

puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: