Hagy(j)-ma, vacsira karika
2018. január 19.
Olyan kellemetlen, hideg idő volt ma, éppen csak addig dugtam ki az orrom a lakásból, míg a madaraknak kivittem a magokat. Álmosság is gyötört, biztos megint változik az idő.
Hogy valamit mégis csináljak, gondoltam, átválogatom az ősszel beszerzett krumplit és hagymát, mert köszönhetően a néhány melegebb napnak, elkezdtek csirázni.
A hagymazsákban öklömnyi hagymákat találtam, amiket nem szeretek, mert egy ilyen hagyma három főzésre is elég és ha felvagdosom, itt fonnyadozik a kosárban.Aztán támadt egy ötletem, hiszen egy ilyen méretes hagymából remek rántotthagymát lehet készíteni, mindjárt neki is estem, igaz, nem rántottam, hanem palacsintatésztában megforgattam és úgy sütöttem meg olajban.Remek vacsim lett, finom, ropogós , én szeretem a kechupot, abba mártogattam, de jó majonézzel és mustárral is.
Szóval egy fej hagymából egy nagy tányérral lett, még egy szem krumplit is sütöttem mellette. Az egész egy fél óra alatt elkészült.
A bejegyzést írta: Ilona
Hozzászólások
időrendi sorrend
Igazán kedvet kaptam, van is itthon minden hozzávalóból...
Pussz,
Tündér