újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Heti horoszkóp 2010. augusztus 16.- augusztus 22.

2010. augusztus 16.

Vissza a naplóhoz

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Remek időszak ez a számodra sok szempontból. Kreatív ötleteidet most megvalósíthatod, de ehhez az is kell, hogy bátran fel merd vállalni terveidet, ha szükséges kérd meg családodat, barátaidat, hogy segítsenek neked ebben. Ha utazni készülsz, az is biztos kellemesen fog telni, de a pénzköltésre azért figyelj oda.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Várhatóan szükséged lesz ebben az időszakban a rugalmasságodra, és türelmedre. A lényeg, hogyha valaki az idegeiddel játszik, ne engedj neki. Ha vitás helyzetbe kerülsz, igyekezd a háttérben maradni. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, kérj gondolkodási időt.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Legyél minél körültekintőbb, ha valamilyen gyanús helyzetbe keverednél. Lehet, hogy egy régi ügy felzaklat majd, de ha türelemmel, okosan kezeled a helyzetet, meg fog oldódni minden. Új barátság van kialakulóban, bár már ismeritek egymást egy ideje. Igyál sok folyadékot, figyelj az egészségedre!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Semmiképp ne adj a pletykákra, még ha hitelesnek tűnnek is. Nincs okod az aggodalomra, maradj racionális. Családod, gyermekeid több gondot okoznak számodra, de próbáld türelmesen kezelni a helyzetet. Kerüld a vitát velük, adj tanácsot inkább. Ha egy barátod okoz csalódást számodra, hallgasd meg, ne ítélkezz azonnal.

NYILAS (november 23. - december 21.)
Figyelj oda arra, hogy a magánéletedet ne keverd a karriereddel. Ne vidd haza a munkád. Ingatlan ügyekben új lehetőségek adódhatnak, de csak alaposan meggondolt döntést hozz ezzel kapcsolatban. Nagy változást kellene véghez vinned, ami lehet egy konkrét lomtalanítás otthonodban, de egy lelki felfrissülés is akár.

BAK (december 22. - január 20.)
Lehet, hogy személyi változás áll be munkahelyeden. Akárhogyan is lesz, ne aggódj miatta, előbb-utóbb kialakul majd az új felállás. Most inkább pihenj, és kapcsolódj ki. Szerezz új élményeket, amelyekből majd a lelkedet táplálhatod. Vigyázz az úton, légy körültekintő! Ne keverd a magánéletedet és a munkádat össze.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Használd ki ezt az időszakot az élményszerzésre, a tájékozódásra. Most jól jönne neked egy kis kikapcsolódás, akár egy hétvégi program is az. Próbáld észre venni az apró jeleket, fontos információhoz juthatsz el általuk. Ne hagyd őrizetlenül értékeidet, légy elővigyázatos! Új barátság, de talán egy új szerelem is vár most rád.

HALAK (február 20. - március 20.)
Próbálj nyugodt maradni minden helyzetben, ne engedd, hogy felzaklassanak. Semmi értelme stresszelned magad, megoldódik minden a maga idejében. Találkozol egy emberrel, aki új megvilágításba helyezi a dolgokat. Ne félj kimutatni érzéseidet. Nem várt kiadásod adódhat, de amíg ügyesen kezeled a pénzed, addig nem lehet nagy gond.

KOS (március 21. - április 20.)
Kellemes időszak jön számodra a szerelem szempontjából. Egy régen kiszemelt emberrel fogsz most végre megismerkedni, és még sok minden kialakulhat köztetek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy új, teljesebb időszak áll előttetek, amelyből még baba is születhet. Egy könnyedebb, békésebb hét elé nézel.

BIKA (április 21. - május 20.)
Figyelj oda az egészségedre, ne hanyagold el ezt a kérdést. Ha úgy érzed, inkább vizsgáltasd ki magad, minthogy későn kezdj el aggódni. Légy résen, és akkor nem érhet csalódás. A családod most nagyon számít rád, igyekezz megtenni minden tőled telhetőt, amiben segítségükre lehetsz.

IKREK (május 21. - június 21.)
Egy új szerelem fellángolása, vagy egy új családtag jövetele most nagy változást fog hozni az életedbe. Egy régen elfelejtett ügy viszont most munkahelyeden felkavarhatja az érzéseidet, amiről már azt gondoltad, hogy nem tér vissza sose. Ha lehetőséged adódik a pihenésre, ne habozz egy percig sem. Ragadd meg az alkalmat!

RÁK (június 22. - július 22.)
Új bevételei forrásod lesz, de kiadásaid is megemelkednek majd. Ha tudsz, próbálj félretenni egy keveset. Változás állhat be majd otthonodban, talán egy rokon meghúzza magát nálatok. Más változás is adódhat, ami egy átalakítással fog járni. Okosan csináld, és akkor örülni fogsz az eredménynek.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: