újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Heti horoszkóp 2010. augusztus 2. - augusztus 8.

2010. augusztus 2.

Vissza a naplóhoz

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Pénzügyi téren egyre kedvezőbb időszak áll előtted, megtérül egy nagy befektetésed. Lehet, hogy munkahely váltással jár majd együtt a siker, de mindenképp jól jössz ki a helyzetből. Utazgass, kapcsolódj ki partnereddel együtt. Ne hanyagold el családod se a karriered érdekében!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Ne aggódj, ne stresszel olyan sokat, hisz szerencsés időszak áll előtted. Bár karriered még lehet, hogy nem hozza meg a várva várt előreléptetést, de hamarosan eléred kitűzött célodat. Pároddal próbáld a felmerülő konfliktus helyzeteket intelligensen kezelni, nincs veszve még semmi.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Bár ért némi csalódás a munkahelyeden, te azért továbbra is keményen megdolgozol a kitűzött eredményért, amit hamarosan sikerül is elérned. Kommunikálj minél többet pároddal, nehogy eltávolodjatok egymástól. Ha úgy érzed, változtass valamit magadon, vagy valamin, hisz csak jól fogsz kijönni belőle.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
A lelkesedésed ne add fel, még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy rövidtávú céljaid nem hozták meg a várt eredményeket. Kollegáiddal ne légy lenéző, mert az nem vet túl jó fényt rád. Párkapcsolatodban most minden rendben lesz, nagyon összeilletek mind érzelmi, mind társadalmi síkon.

NYILAS (november 23. - december 21.)
Ne add fel céljaidat! Lehet, hogy néha nem a legjobban alakulnak a dolgaid, de majd átlendülsz a pozitív oldalra, és akkor eléred a várt sikert. A türelem meghozza gyümölcsét. Munkahelyeden legyél minél kreatívabb. Anyagi gondjaid előbb-utóbb megoldódnak, ha ügyesen kihasználod az adódó lehetőségeket.

BAK (december 22. - január 20.)
Karriered terén sikeres eredményeket fogsz elérni, még ha úgy is tűnik néha, hogy kevésbé alakulnak jól dolgaid. Beruházásaidat bár alaposan meg kell gondolnod, jó és megfontolt döntéseiddel végül igen nagy nyereségre fogsz szert tenni. Azért családodra is fordíts figyelmet, mert képes vagy szeretteidet elhanyagolni karriered érdeklében.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Bár keményen megdolgozol a sikerért, a vár eredményt végül eléred. Egy előléptetés, vagy egy nagy utazás áll előtted, mindenképp pozitív változás. Családoddal is megtalálod az összhangot. Bár lehet, hogy néha akadályba ütközöl, ügyesen megoldod őket, és áthidalod a problémákat.

HALAK (február 20. - március 20.)
Ne ijedj meg a felmerülő problémáktól, hisz minden megoldódik előbb-utóbb. A stressz nincs jó hatással egészségedre, igyekezz minél többet pihenni, kikapcsolódni. Legjobb, ha vízpartra utazol, az nagyon jó hatással van rád. Párkapcsolatod a lehető legjobban alakul, teljes az egyet értés és az összhang kedveseddel.

KOS (március 21. - április 20.)
Állandó megújulás jellemez téged, így külsőleg és belsőleg is mindig friss és naprakész vagy. Okos gondolataid vannak, melyeket könnyedén meg is valósítasz. Sok új ötlettel állsz elő, kreatív gondolkodás jellemzi munkádat is, melyet nagyra értékel munkaadód.

BIKA (április 21. - május 20.)
Szereted véleményedet mindig kifejteni, amely néha vitákat szül, próbáld ezeket a konfliktus helyzeteket okosan kezelni. Előfordulhat, hogy csalódás ér karrieredben, de előbb-utóbb eléred céljaidat, mivel nagyon kitartó vagy. Ne költekezz, csak akkor ha biztos vagy jövedelmedben.

IKREK (május 21. - június 21.)
Izgalmas időszak vár rád. Új lehetőségek adódnak karrieredben, családodat pedig a boldogság szele járja át. Igaz felléphetnek nem várt problémák, de a közel jövőben meg fog oldódni minden. Egészségügyi téren nem kell aggódnod semmi komoly betegségtől, talán kisebb nehézségbe ütközöl, de lelkileg nagyon jól viselsz majd mindent.

RÁK (június 22. - július 22.)
A sok energiádat alig tudod levezetni. Tele vagy új ötletekkel, gondolatokkal, melyeket igyekszel is mind megvalósítani. Egészen sok önbizalmad van, amely segít mindezeket elérni. Ne harcolj a családoddal, próbáld elsimítani szeretteiddel a konfliktus helyzeteket. Egészségedre nagyon vigyázz, vizsgáltasd ki magad, ha úgy érzed, hogy nincs rendben valami odabent.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2010. augusztus 7. 21:09
Az én horoszkópom most olyan, mintha rólam írodott volna! Köszi örültem ennek az előre jelzésenk. üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: