újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Heti horoszkóp 2010. augusztus 23.- augusztus 29.

2010. augusztus 23.

Vissza a naplóhoz

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Épp ideje szabadságot kivenned, ha eddig még nem tetted volna. Nagyon megérdemelnél egy igazi pihenést. Ne várd meg, míg teljesen kimerülsz, megvár a munka, hidd el. Menj, és töltődj csak fel. Még az is lehet, hogy most találod meg a nagy szerelmet, de ahhoz ki kell mozdulnod!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Most egy kicsi nehéz időszakon vagy túl, de kitartásodnak köszönhetően mindent ügyesen átvészelsz. Ha komoly döntéshelyzetbe kerülsz, feltétlen kérj gondolkodási időt, ne hamarkodd el a választ. Pihenéssel, kikapcsolódással tölts minél több időt, ehhez remek időszak a mostani.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Most jött el a várva várt idő, hogy végre élvezd a gyümölcsét a sok befektetett energiádnak. Most igazán gyökeres változások állnak előtted, amelyek befolyással lesznek a jövődre. Szerelmi téren is pozitív változások előtt állsz. Ha egy új munka, vagy saját vállalkozás beindításán gondolkozol, arra is alkalmas ez az időszak.


NYILAS (november 23. - december 21.)
Most eljött az ideje annak, hogy a jól megérdemelt elismerést végre utolérjen téged. Itt az ideje, hogy gyökeres változásokat tegyél egy jobb élet reményében. Akár saját magadon, akár környezeteden szeretnél változtatni, most itt az idő. Látványos fejlődést érhetsz el, ha most nem viszakozol!

BAK (december 22. - január 20.)
Most igazán nagy változások előtt állsz, engedd el azt, ami vagy aki el akar menni! Ne félj attól, hogy elhagynak, hisz mindig jó irányba történik a változás. Idővel majd jön helyette más valaki. A karrier építésre is alkalmas ez az időszak, igazán sok új lehetőséget építettél ki magad körül. A szerelem is hozhat meglepetést számodra, lehet, hogy vége a csapongó életednek.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Ne aggódj azon, hogy elrohan az idő, és nincs több ötleted, energiád a folytatáshoz, hisz neked mindig vannak rejtett energiatartalékaid, amelyeket újra tudsz hasznosítani, bármilyen feladat megoldásáról is legyen szó. Még ha úgy érzed, hogy több alkalommal elbizonytalanodhatsz, hidd el nincs is erre valódi okod! Merd felvállalni önmagad, és nem lesz semmi gond!

HALAK (február 20. - március 20.)
Nincs semmi okod az aggodalomra, hisz a dolgok úgy haladnak előre, ahogyan azt szeretnéd. Megújuló kalandvágyad új lehetőségek felé irányíthat téged, és egészen más szemszögből látod majd a világot. Eddig még számodra ismeretlen igényeid támadnak az új dolgok iránt. Igyekezz rugalmasan hozzá állni a változásokhoz, hisz anélkül nem tudsz előre lépni.

KOS (március 21. - április 20.)
A régóta halogatott, még le nem zárt problémákat ideje most végleg lezárnod. Ne bújj ki a felelősség alól, az nem megoldás. Ne aggódj, mert szerencsésebb, időszak áll előtted, mind munkádban, mind érzelmi téren. Hogyha még a párodat keresed, most igazán jó esélyed van arra, hogy megtaláld az igazit. Próbálj meg körültekintőbb lenni, így nem kerülheti el semmi a figyelmed.

BIKA (április 21. - május 20.)
Igazán kreatív, és rugalmas ember vagy, melyet most is bebizonyíthatsz. Pénzügyi téren adódhatnak pozitív irányú lehetőségeid, fogadd el az adódó új állásajánlatot, vagy kezd el kiépíteni saját vállalkozásodat. Ez a hónap magában hordozza az pozitív változások lehetőségét mind a karrier, mind a szerelmi területet érintve.

IKREK (május 21. - június 21.)
Lehet, hogy néha úgy tűnik, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett, de aggodalomra nincs okod, próbálj higgadt és kiegyensúlyozott maradni. Adj mások véleményére is, ne légy makacs, és önző. Szánj időt a pihenésre, mert különben ki fogsz teljesen készülni. Nyugodj meg, minden megoldódik. Még akár egy új szerelem is beköszönhet.

RÁK (június 22. - július 22.)
Lesz részed jóban és rosszban egyaránt, de tele leszel megújult erővel ahhoz, hogy ezeket kezelni tudd. Most igazán alkalmas az idő arra is, hogy régi terveidet megvalósíts, kiéld kreativitásodat. Szerelmi téren is kedvező az időszak egy kis romantikára, egy új szerelemre. A változás mindenképp pozitív lesz, ami most rád vár.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Ezt a vidámságot és pozitivizmust ne add alább, hisz nagyon kedvező időszak áll előtted továbbra is. Ha így folytatod, akkor könnyen meg fogsz tudni birkózni a mindennapi feladataiddal. Igazán elszánt vagy, mellyel képes leszel lenyűgözni környezetedet, s ez akár karrieredben is építő hatású lesz. Szerelemben most a szenvedély kapja a főszerepet, ha egyedülálló vagy, akkor pedig jöhet a flörtölés ideje.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: