újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Ismertétek Epipapit?

2021. szeptember 12.

Vissza a naplóhoz

He! Jő Papi!

Hejőpapi tábla mellett száguldottam el tegnap, amit az agyam Jenőpapira konvertált, amiről egyből Epipapi jutott eszembe, aki nem mellesleg a Schődl Gábor nevet kapta a szüleitől, de Jenőke volt az egyik főhőse. Igen, Epipapi az egyik kedvenc íróm volt. Nem a írásai miatt, hanem emberileg.

Epipapit akkor ismertem meg, amikor még Wild Flowerként a Virtuson kezdtem a tollforgatást. Nem összekevetendő holmi felnőttfilmszínésznő nevével, ez másfajta virtuskodás volt, én pedig még nem voltam harminc sem.

Epipapit úgy ismertem meg, hogy virtuálisan izomból megharapott. Akkoriban egy nagy macskaszerető újságírónő felfedezett magának, mostantól legyen a neve Éva. Írtam egy két macskás sztorit. Majd pár receptet is. Éva és Epipapi halálos ellenségek voltak. Papi utálta a macskákat, s legfőképpen Évát, s eképpen akkor már engem is. Persze Évától mindenféle rosszat hallottam Papiról. Maga az ördög!

Öreg hibám, hogy gyűlölködésbe mindig sajnáltam energiát fektetni, s emellett megáltalkodott módon hiszek az emberek alapvető jóságában. Nos, én leálltam levelezgetni a jó öreg Epipapival, hagytam, hogy megismerjen, s ő, aki kezdetben prüszkölt és fújt rám, mint egy idegen kandúr - engem persze izgatnak a kihívások és a lehetetlennek tűnő feladatok... találjátok ki, hogy mi lett a vége!

Bizony, Epipapit megszelidítettem, s mire megismert igazán jóban lettünk. Igazán kedveltem. Igaz, nem változtattam őt meg, ugyanolyan (kifelé mutatva)sokszor zsémbes, beszólós, konok öregúr maradt, mint volt, de többször elismerte, hogy büszke rám, és nem csalódott bennem. Az ő szájából pedig ez nagyobb dicséret volt, mintha bárki más mondta volna.

S hogy mi lett Évánkkal? Nos, ő összeveszett velem, mert megbarátkoztam a halálos ellenségével. Pedig nem is pontosan ez történt. Egyszerűen csak megszelidítettem.

Epipapi emlékére, aki már nincs köztünk

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: