újabb események régebbi események további események
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Isten

2022. szeptember 29.

Vissza a naplóhoz

2021. február 19.-i jegyzetem:

mostanában megint áldásokkal halmoz el minket, illetve minden nap azt teszi, csak mostanság észrevehetőbbek, élesebben kitűnnek.
A mai: felhívta a fatert a Máltai Szeretetszolgálat mostani vezetője. Nagyon hosszú lenne részletekbe menve vázolni a dolgokat, a lényeg annyi, hogy még 2019-ben összefogott a csapat, hogy lakhatóvá váljon a ház és ehhez szerveztek egy adománygyűjtést. Össze is jött egy bizonyos összeg, meg némi tárgyi adomány a házhoz, ám ezeket benyelte az előző góré (nem fogok személyeskedni, a továbbiakban csak Fazonként hivatkozom rá). Öri-hari volt emiatt és azért is, mert a saját számlájára rakatta, majd lopott is az adományból (ami önmagában is ocsmány, de mi tagok vagyunk a faterommal, szóval a saját tagjait is meglopta), ezzel megakasztva a házfelújítást is, pedig tudta, hogy milyen körülmények közt létezünk, szóval 2019 decembere óta nem jártunk gyűlésekre sem, mert berágtunk. (Kiderült később, hogy nem csak minket károsított meg a Fazon.) Persze a tagok felé húztak, mert ő volt a vezető, nem is mertek volna ellentmondani, meg mint kiderült, nem tudták a piszkos ügyeit, mi pedig azt nem tudtuk, hogy ők nincsenek benne a mocsokságban, szóval akkoriban elhatárolódtunk a Szolgálattól. Nagyon tömören ezek az előzmények.
Mit ad a Jóisten? Ma felhívta a mostani vezető a fatert, hogy megkérdezze mi van velünk és kiderült, hogy a Fazon megpattant. Állítólag egyre többen panaszkodtak a Szolgálatra miatta, ezzel szégyent hozott az egész csapatra és nem győzik magukat kimosni a fekáliából, amit megkavart a stiklijeivel. Lebukott a sikkasztásokkal, szóval már a Szolgálat sem védi és állítólag amióta elmenekült, nem tünedeznek el összegek tőlük sem. Meglopta tehát a Szolgálatot is, meg azokat is, akiknek gyűjtöttek - köztük minket. Persze a törvény keze úgyis utoléri, akárhová menekült.
Megszűnt a feszültség a Szolgálat és köztünk, úgyhogy újra fogunk járni a gyűlésekre, meg besegíteni és az áldás, ami miatt elkezdtem írni a posztot az az, hogy megkapjuk a tárgyi adományokat, meg talán az anyagit is és elkezdődhet a házfelújítás. A Fazon a tárgyi adományokon is ült és így a ház annyit sem haladt, amennyit legalább ezekkel haladhatott volna. Van fürdőkád, bojler, egy bejárati ajtó, meg egy mosdókagyló, csak pénz kéne a munkásoknak is, meg az anyagokra, de a pénzadomány után még kell futni pár kört. Mikor az egyik adományozó utánanézett a számlaszám tulajdonosának, kiderült, hogy a Fazon nevén van. (Ekkor tudtuk meg mi is, hogy a saját számlájára utaltatta az adományokat.) Az egyik tag nagyon letolta ezért, meg azért is, hogy lejáratja az egész Szolgálatot, mire bekamuzta, hogy nekünk nincs számlánk és csak jót akart. (Van számlánk!) Utasította a tag, hogy azonnal vegye le a számlájáról a pénzt (mint utóbb kiderült, addigra már kb. félmilkát lehúzott) és rakja a miénkre, mivel eleve oda kellett volna kerülnie. Átkerült a pénz egy - a polgármester által nyitott - bankszámlára, szóval akkor sem mi kaptuk meg. Mint kiderült, a polgármester is egy csaló és most ő nem ereszti a zsét, úgyhogy bukni fognak mind a ketten, meg akik még benne voltak, már folyamatban vannak a jogi dolgok tavaly nyár óta, mióta kiderült a Fazon stiklije. Undorító pénzéhes banda, holott már alaposan megszedhették magukat, ha sikkasztgatnak.
Felelni fognak a csalásokért. Nekünk nincs pénzünk ügyvédre, viszont a fent említett adományozónak van és ő maga kezdett el nyomozni tavaly nyáron, amikor észrevette, hogy a Fazoné a számlaszám, amire utalt. Azóta dolgozik azon, hogy az illetéktelen kezekből kikerüljön a pénz, elvitte az ügyvédhez azt a papírt is, amit a fater elhozott a polgármestertől, akit így szintén beránt majd a kanál, amivel belekavart a szarba. Ő is akart egy szeletet a tortából; egy körmönfont módon megfogalmazott támogatásról szóló 'szerződéssel' (milyen támogatásról süketelt?! adomány és ahhoz sincs köze, mivel a Szolgálat kezdeményezte a gyűjtést!) próbált hozzáférni a pénzhez, csak a fater nem hülye, kiolvasta belőle a turpisságot.
Nagyon a felszínt kapargatja mindaz, amiket most leírtam, de ha mindent leírnék, még nyáron is pötyögnék, igyekeztem a lényegre szorítkozni. Isten tökéletesen elvarrja a szálakat! A Szolgálat a Fazon személyében megszabadult a gonosz egyik csatlósától (mert aki Istenhívőnek és az Ő szolgálatában cselekvőnek kiadva magát beférkőzik a jók közé és rombol, segítséget hazudva, bort fogyasztva és vizet prédikálva fényezi magát, miközben lop, csal, hazudik, az egyértelműen a gonosztól való). A bűnösök el fogják nyerni a jutalmukat a tetteikért és ezt nyilván tudja már, ezért húzott el, persze nagy adag szart hagyva maga után, amit takaríthat a Szolgálat, hogy tisztázza a becsületét. Elég durva, hogy egy SZERETETszolgálat vezetőjeként (!) és elvileg hívőként ekkora bűnöket követett el, ráadásul pont azok kárára, akik megsegítésére van a szolgálat. A polgármester még a boldog tudatlanságot élvezi, de ő is felelni fog a csalásokért. Gondolom nem mi vagyunk az elsők, akiket megpróbált meglopni, meg nyilván voltak már sikeres megmozdulásai is ezügyben.
Végül nekünk is majdcsak elkezdenek rendeződni a dolgaink házfelújítás-ügyben, pedig úgy tűnt, hogy nem lesz semmi ebből.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: