újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Itt a vége, fuss el véle!

2012. február 15.

Vissza a naplóhoz

Csak ez nem az a mese, hogy: Boldogan éltek, míg meg nem haltak!
Sajnos. Tudtam, hogy vége lesz egyszer....de erre nem lehet felkészülni.... persze a szívem mélyén sose akartam, hogy vége legyen. De úgymond másodiknak, titkosnak lenni nem nagy kiváltság....
Így már a remény is elveszett, hogy kilépjek ebből a "beosztásból". Más, a régi, a megszokott kellett Neki. Megértem. Csak nehéz. Nagyon! Bőgnék állandóan, pedig most erősnek kell mutatnom magam.
Csak most minden rossz egyszerre jött! Nem elég egy, ahogy megindul a sor sorra jönnek.... és nem tudom, mikor áll meg. És én mikor állok meg? Engem is magával fog sodorni? Néha jobb lenne! A gyerek miatt nem kívánhatom ezt.

Minden rossz ellenére: imádom ŐT!

"Vége van. A függöny legördült, Komisz darab volt, megbukott, Rám tán halálos volt a játék, Magának érte taps jutott. Így osztják a babért a földön, Hol a szív sorsa siralom... ...Hány ily darab játszódott már le Ezen a monstre-színpadon?! "/Ady Endre/

A bejegyzést írta: tatjana

Hozzászólások

időrendi sorrend

Tatjana, légy erős! El fog múlni, nem most, de el fog múlni. Sok-sok hónap kell hozzá, és nem lesz könnyű, de egyszer majd úgy ébredsz, h. nem fog fájni, és csodálkozni fogsz, h. menni időt pazaroltál el, hiába.

Ha van vki, aki fogja a kezed, hagyd! Ha egyedül vagy, légy erős, csinálj sok csajos programot, játssz a kisfiaddal, és ÉLJ!

Nem adja vissza neked senki sem az időt, rá pedig nem gondolj, mert ez az ember nem előrevitt, felemelt, hanem visszahúzott.
Tessék olyan programokat csinálni, ami előrevisz.

Nekem nagyon bejött Feldmár András, Popper Péter, másnak Müller Péter, keress, kutass, olvass az életről, úgy talán könnyebben megérted, feldolgozod.

Erőt, kitartást!

Bianka
Kedves Tatjana!

Minden vég egy új kezdet, hisz annyi darab van még ezen a színpadon! A gyermekek majd erőt ad, hidd el!

Pussz Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: