újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Itthon

2022. július 2.

Vissza a naplóhoz

2019. május 27.-i jegyzet:

Tegnap engedtek haza a kórházból. 3 nap híján egy hónapig hédereltem ott, szóval ideje volt már, hogy kitegyék a szűrömet. Jól vagyok!
Itthon nem jó a légkör. Nem jó... szar! Folyton feszültség van, meg balhé. Bővebben sem agyam, sem erőm nincs most írni a részletekről, de majd ha egyszer menni fog, leírom őket. Mostanság amúgy is megint kezdek süllyedni pszichésen, amire az itthoni légkör, meg a Gáborral kapcsolatos dolgok csak dobnak egy lapáttal. Jelen pillanatban élni is nehezemre esik, meg a gyomrom görcsben van, fáj a mellkasom az elfojtott dolgoktól, stb. Elkezdek edzeni - nyilván ésszel, de mozogni és a maradék izmokat karbantartani muszáj - aztán abba fektetem a keserűségemet. Legszívesebben csak feküdnék és aludnék, de nem hagyhatom el magam, szóval igyekszem kirángatni magamat ebből a letargiából. Bár, ahogy a dolgok állnak és ahogy még fognak, leszek szarabbul is, de addig is próbálok jobban lenni. Téma lezárva egyelőre.
Örültek nekem itthon a szarzsákok, persze kölcsönös volt a viszontlátás nagy öröme. Az összes kutyát-macskát meg kellett dögönyöznöm, a ruhámat tépve követelték, persze szíves örömest tettem eleget a követelésüknek. A Frici-cicám annyira örült nekem, hogy a karomban fekve szarrá nyálazta a karomat, ahogy fúrta bele a pofázmányát. :-D Amikor elégedett/boldog, annyira ellazul, hogy folyik a nyála.
Egész idő alatt, amíg a kórházban voltam, erre vártam. Csak miattuk jó itthon lenni.
Az Alexnek vettem ma egy játékot, ami nagytestű kutyáknak volt való. Nem viccelek, kb. 3-4 perccel azután, hogy odaadtam neki, cafatokra tépte a labdát és a valaha belefűzött vaskos kötelet is kirojtozta itt-ott. Érdemes neki játékot venni...
Voltunk tegnap fagyizni is a kórházból hazafelé jövet, jó volt. Már arra is ki voltam éhezve, meg olyan meleg volt, hogy szó szerint beleizzadtam a tolószékbe.
A farmer is meleg volt, meg nem nyári cipőt hozott be a fater, szóval rohadt melege volt a lábamnak is. Mondtam neki, hogy okosabb lett volna rövidgatyát hoznia, meg a szellős csukámat. Előszedtem a rövidgatyákat, már abban tolom és nem fázik a lábam, pacsi a dokiknak, meg az értágítónak.
Kattog az agyam egyfolytában és szinte érzem azt is, ahogy lassan pattannak el a szálai annak a kötélnek, ami a padlóra zuhanást akadályozza meg. Nem jó ez így.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: