újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Ma értesítettek

2022. november 14.

Vissza a naplóhoz

2022. január 20.-i jegyzetem:

hogy február 7.-én menjek ún. első interjúra a pszichoterápia miatt. Decemberben nem jutottam el, szóval remélhetőleg ezúttal sikerül. Nyilván nem fognak semmissé válni a dolgok, de lesznek eszközeim arra, hogy hogyan birkózzak meg mindazzal, amivel eddig nem tudtam/jelenleg nem tudok és remélhetőleg a hibás sémákkal is sikerül kezdeni valamit.
Nincsenek véletlenek, megint bebizonyosodott. Hétfőn megtalált egy BPD-s 'roham' (9 hónapja volt az utolsó), ma meg jeleztek, hogy mehetek a felmérésre. Ahhoz kell, hogy lássák; megfelelne-e számomra az adott terápia. Ha úgy ítélik meg, hogy igen, akkor várólistára tesznek és jeleznek, amikor beköltözhetek egyhónapra a kórházba. Egy ideje tart az önkéntelen befordulás, bár még nem teljes. Nehezen veszem rá magam bármire, viszont muszáj ellátnom a haramiákat, ez pedig segít, hogy tevékeny maradjak. Sokszor vagyok érdektelen is, de ezen a téren is erőt veszek magamon. Ha levelet kapok, válaszolok, amint össze tudom szedni a neuronjaimat, meg ask.fm-en is válaszolgatok, amikor tudok valamelyest gondolkodni, szóval próbálok kapcsolatban maradni a külvilággal, hogy ne forduljak be teljesen. Vannak napok, amikor ezt nem sikerül megakadályozni, de amíg nem válik folyamatossá, addig nincs akkora gáz.

3.-a óta újra van étvágyam, mégha a mértéke változó is. A tápszert ettől függetlenül iszom még mellette, mert kell a kiegészítés, hogy hízni tudjak.
Megjött ma a markáns hidegfront erős széllel és vegyes csapadékkal, a ketyegőm balhézik is rendesen tegnap óta, de ezen kívül jól vagyok.
Beújítottam valamit: egy ideje a hasamban is érzem az erős, gyors, szabálytalan szívdobogást. Tiszta sor, hogy a hasi aorta lüktet, nem ezt furcsállom, hanem azt, hogy eddig nem éreztem. Nem folyamatos, de mindennapos és a nap folyamán többször is percekig tart az erős pulzálás. Eddig csak a fejemben és a szívtájékomon éreztem-hallottam. Utóbbi helyeken olyan erős és hangos a lüktetés, hogy mindig azt hiszem meghallja a fater is, ha közel ül/áll hozzám. :-D Nyilván nem, de tényleg durva és mindig erősen megszédülök, meg ájulás kerülget, amikor ennyire meghülyül a ritmus.
Gőzöm sincs miért kezdte jelezni a hasi erem is, hogy létezik, remélhetőleg nem az lett a következő célpontja a szindrómának, már csak azért is, mert novemberben derült fény a szívérintettség fokozódására, szóval elég erős lenne a tempó, ha most rámászna másra is. Megkérdezem a Dokit, hogy véleménye szerint mi a frász történik bennem már megint?

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: