újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nem megyünk Pestre

2022. november 11.

Vissza a naplóhoz

2021. december 17.-i jegyzetem:

Fater nem ér rá, én meg szimbiózisba kerültem az ággyal, szóval ezért nem tudnék menni. Ha ő ráérne, akkor sem hagyhatna itt. Szívás, mert ki tudja hány hónapot kell várni megint, mire mehetek interjúra, aztán majd mire befeküdhetek. Mindegy, elengedtem egyelőre a dolgot.

Úgy néz ki hat az értágító, amit a múltkor kaptam. Nyilván nem szűntek meg a tünetek, de legalább fel tud időnként melegedni kezem-lábam és jóesetben akár egy óráig sem hűlnek ki. Ha fázom, vagy hideget fogyasztok, akkor persze jön a buli ott is, szívtájékon is, meg mindenhol, de legalább a spontán lefagyások ritkultak kicsit.

Valami viszont megint zajlik bennem és ezért nem tudnék Pestre utazni.

Szokásos állapotkövető dokumentáció:
Negyedik napja hőemelkedésem van, izzadok tőle, mint egy ló, szédelgek, fáj és ég a fejem, húz az ágy, szar a közérzetem is. Főleg esténként, meg hajnalban, most is csurom izzadság vagyok, még a séróm is vizes és égek, fáj a fejem. Megint aluszékonyabb vagyok pár napja, meg gyenge, gyakran van hányingerem is. A ketyegőm is sokat bulizik nyugalomban is, a fizikai aktivitásról nem beszélve, emiatt sem tevékenykedni, sem beszélni nem tudok (tudok, csak minden szó után fújtatok, mint egy gőzmozdony :-D), bár jön egy melegfront, meg csapadék, amikre érzékeny, szóval lehet, hogy csak ez tesz oda neki. Az étvágyam nem javul, de nem is romlott legalább. Napi egy-, maximum kétadag akármit tudok megenni és azt is minimum 2 részletben. :-D Úgy volt, hogy lesz Nutridrinkem, de azt mondta a fater, hogy "drága, úgyhogy amíg tudsz enni, nem váltjuk ki". Ha elintézné, hogy visszaadják a közgyógyot, 6.000-el kevesebbe kerülnének a gyógyszerek. Mindegy, most van 6 adaggal, mert Isten munkálkodott. A szomszédunk is kapja a tápszert, mert ő rákos, de azt mondta már rosszul van tőle, ezért átadta nekem a megmaradt 6 db-ot, ráadásul ez is a "Max" változat, ami ütősebb és én is ezt szoktam kapni. Napi 1 flakonnal kell inni, mert ebből csak annyi a megengedett (a másikból napi 3-at kellett innom), úgyhogy majdnem egy hétre elég lesz. Mellette igyekszem enni is, hátha hízom egy kicsit, mert másfél hónapja mért a Doki, akkor 60 kg voltam és ez azóta sem változott. Legalább lefelé sem ment. Megint rá kéne állni a tejbegrízevésre, mert azzal egyszer már sikerült hízni, bár akkor kívántam is és naponta ettem, mostanság viszont azt sem kívánom. Ma pont igen, ezért az volt a vacsorám. Fater magától felajánlotta, hogy elkészíti (mert nem bírtam felkelni), értékelem, hogy magától segített, mert általában ha megkérem, akkor is húzgálja a száját. Januárban jön pénz, akkor bele kell, hogy férjen a tápszer, nem a gyógyszeren kell spórolni. 3 kartonnal szokott venni, az olyan ~ 11 ezer körül szokott lenni. Nem kell 3 karton, legyen 1 és ne mondja, hogy majdnem 4.000 forint sem fér bele! Ha cigire jut, erre is jutnia kell! Egy kartonban 24 db van, azzal elvagyok ~ 3 hétig, azalatt meg csak hízom, mivel ez erősebb változat is, meg van még némi étvágyam, szóval valamennyi szilárd kaja is kerül belém. Ez a cucc kizárólagos táplálásra is alkalmas, pár éve csak a tápszert tudtam meginni egy hónapig, akkor napi 5-öt kellett innom (a gyengébből) és mint látszik, nem haltam éhen. :-D Közben amíg írtam, dumáltam az öregemmel és megértette végre, hogy szükséges a tápszer, januárban vesz egy kartonnal. Eddig mindig azzal csesztetett, hogy alig eszem és ha nem hízom, nem teszik be a pacemakert, pedig tudja, hogy vannak ilyen időszakok, amikor alig/nem tudok enni, nyilván a tápszert is ezért kapom, mégsem akart áldozni rá, ami így ellentmondásos. Nem gáz, mostmár lesz.

Hiányzik az Öcsém, meg a fogadott Tesóm, főleg így a szeretet ünnepének közeledtével. Ugye a Gábor szinte most ment el, meg úgy volt, hogy itt lesz ünnepekkor, a Tesóm nélkül pedig ez lesz az első, minden évben együtt töltöttük virtuálisan. Az a jó, hogy ilyenkor a fater normálisabb (én is jobban figyelek, hogy higgadtabban kezeljek dolgokat, szóval én is normálisabb legyek), ezért békében szokott telni. Nem lesz rendezett környezet, ajándék is jelképes lesz, étel is egyszerű, de nem számít, mert nem kell svédasztal, meg ezerdoboz ajándék, mert nem ezek számítanak. Lehet, hogy szarok a körülmények, de mindig van, akinek rosszabb, pl. a hajléktalanok boldogok lennének, ha egy lepukkant kéróban lakhatnának és egy tál meleg étel kerülne szenteste az asztalukra. Őket megnézve nekem nincs okom panaszra!

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: