újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

október 10 - 16.

2011. október 9.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc. 21. – ápr.20.)

Ezen a héten sok dolga lesz, de most még a kötelességek sem nyomasztják, inkább lekötik Önt. Merjen kreatívan állni a dolgokhoz, és merje felfedezni ezt az oldalát is. Ön alapjában véve gyakorlatias, de az új hozzáállás nem várt sikereket hozhat az életében, új kapuk nyílhatnak meg Ön előtt. Ha voltak konfliktusai a környezetével, akkor most könnyen elsimíthatja ezeket. Rendezze sorait!


Bika (ápr. 21. – máj. 20.)

Szálljon önmagába, ezt várja el Öntől a környezete is. Ha ismeri erősségeit és gyengeségeit, akkor a hét második felében minden adott lesz ahhoz, hogy kivételes ötletei megvalósulhassanak, terveit megvalósíthassa.
Ne süppedjen bele a tunyaságába, dolgozzon Önben az érvényesülési vágy! Itt az ideje egy nagy beszélgetésre, esetleg a szüleivel, tisztázhatják a korábbi félreértésüket.


Ikrek (máj. 21. – jún. 21.)

Ne kapkodjon, mert még valamit lever! Nyugodtan álljon a dolgainak, mert sok nehéz kihívás előtt áll. Ne akadjon fel mindenen, hanem kezelje nagyvonalúan az átmeneti problémákat. Figyelje az intő jeleket, mert sokat segíthetnek a jövőbeni dolgai eltervezésében. Fogadja el a baráti segítséget. A hét második felében az anyagi dolgok kapnak fő szerepet.


Rák (jún. 22. – júl.22.)

Nagyon feszült időszakon ment át, de most már próbáljon lazítani. Szabaduljon meg minél több felelősségtől és próbáljon gondtalanul pihenni a hét végén. Akár a barátait is nyugodtan kizárhatja az életéből egy kis időre. Merjen álmodozni, de soha ne keverje ezeket össze a valósággal, főleg ne a munkahelyén. A hét mottója lehetne: Minden lépésből le kell vonni a tanulságot!


Oroszlán (júl. 23 – aug.23.)

Lehet, hogy a héten olyan dolgok fognak történni Önnel, ami egy új, sikeres szakaszt nyit meg az életében. Vegye kezébe az irányítást, de tudja elfogadni a dolgokat és ne rontson a helyzetén! Maradjon önmaga, még akkor is, ha az néha fájdalmas az Ön, vagy társa számára! Ebben az időszakban a környezetében élőkkel kiemelten javul a kapcsolata.


Szűz (aug. 24. – szept. 23.)

Az önuralmára és a gyors reagálóképességére igen csak szüksége lesz ezen a héten. Rossz hír robbanhat be az életébe, de őrizze meg a hidegvérét és akkor könnyedén oldja a kialakult konfliktusokat. A héten nagyon keményen kell dolgoznia, de gondolja végig, hogy megéri-e. Kíváncsisága révén különös kalandokba keveredhet.


Mérleg (szept. 24 – okt. 23.)

Fogja vissza magát és ne kritizáljon állandóan, mert ki nem állhatja most ezt a környezete! Ön a karrieristák csúcsragadozója. Ha a munkahelyén kialakult feszültséget nem bírja, akkor Ön gondolkodás nélkül, "farkfelvágva" a főnöke asztalára dobja a felmondását. Ha nem pattanásig feszült a helyzet, akkor példás beosztott és konstruktív munkaerő.


Skorpió (okt. 24. – nov. 22.)

Lehet, hogy végre tisztán fog látni? A héten csalások és hazugságok lepleződhetnek le Ön előtt. A most kezdődött szerelmi viszony akkor lesz tartós, ha nem épít légvárakat. Lehet, hogy a héten olyan dolgok történnek majd Önnel, amik megváltoztatják a korábbi nézeteit. Legyen bizalommal kedvese felé, mert könnyen múlhat az összetartozás érzése!


Nyilas (nov. 23. – dec. 21.)

Ezen a héten legszívesebben egyedül lenne. Hajlamos a rossz kedvre, amiből most még a partnere sem tudja kizökkenteni. A magánéletében a hét elején lehetnek gondok, partnerével nehéz választás elé kerül. A szeretet és a ragaszkodást, amit valaki iránt érez, egyre inkább erősödni fog. Negatív változások lehetnek a munkahelyén is, amit rettentő rosszul visel. Folytatódik a nehéz időszak.


Bak (dec. 22. – jan. 20.)

Bizonyos cselekedeteivel és a hozzáállásával nem szándékosan ugyan, de azt éri el, hogy a fiatal rokona életét úgy pecsételi meg, hogy az valószínűleg a szerencsétlenség felé vegyen irányt. Szülőként például nagyon kemény kezűnek lenni visszaüthet a későbbi évek során. Gondolja meg kétszer is, mielőtt ilyen kíméletlenül bánik valakivel. Jó ötlet az is, hogy elmegy otthonról, ha nem tetszik, ami ott folyik. Utazzon el, látogasson meg néhány vidéki barátot, vagy menjen el akár egy szakemberhez, akitől tanácsot kér.


Vízöntő (jan. 21.- febr. 19.)

Ezen a héten kifejezetten törekedni fog a boldogságra, figyelni fog személyes kapcsolataira. Hajlandó kompromisszumokra, mert vágyik arra, hogy érzései viszonzásra találjanak. A párja ebben ideális társnak bizonyul a héten. Szereti Önt, csak időszakosan más dolgok is előtérbe kerültek nála, de ettől még Ön marad a legfontosabb számára. Okosan kezelje pénzügyeit, alkalmas lehet a hét ezek rendezésére!


Halak (febr. 20. márc. 20.)

Ez egy euforikus hét lesz az Ön számára. Utazzon el, mindegy, hogy mivel és hogyan, esetleg vigyen magával társaságot. Lelkesedése és életkedve magával fogja ragadni a környezetét. Munkahelyén forr a levegő, valamelyik kollégája próbálja kitúrni az állásából, hiába végezte eddig jól a dolgát.
Mindenesetre jól teszi, ha mostantól nyitott szemmel jár, és nem lesz olyan hiszékeny, mint eddig.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. október 10. 13:23
Kedves Orsolya!
A nevem Dominka és a múlt héttől kezdve én készítem a horoszkópot, mely már csillagjegyekre van bontva. Örömmel tölt el, hogy magadra és a pillanatnyi helyzetedre ismertél a horoszkópodban. :)

Sokat jelentene, ha máskor is kapnék tőled visszajelzést!

Dominka
2011. október 10. 06:41
Szia Judit! A Horoszkópod tökéletesen igaz rém ezen a héten, az elmúlt időszakba és szerintem még a jövőmre is:))) a kapuk megnyíltak és Én ott vagyok s megyek megyek az új felé....!

Nagyon szép napot! Pusz Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: