újabb események régebbi események további események
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:23
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:16
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Találkozás a hanggal

2011. március 16.

Vissza a naplóhoz

Az elmúlt napok izgalma még a Főnökre is ráragadt. Nemcsak befestette a haját, hanem még frizurát is csináltatott! Nagy szó ez.

Katival, aki szemben ül velem, összenevettünk.
- Na, de lányok! - utánozta megrovó hanghordozását a számítógép monitorja mögé bújva Kati, és mérgesen pislogott is hozzá.
Csuklani kezdtem a visszafojtott nevetéstől, a fekete szempillafesték lassan csordogált az arcom két oldalán. Szép látvány lehettem, mert Kati hevesen kutatni kezdett a fiókjában néhány kóbor papírzsebkendő után. No, nem azért, hogy nekem adja, hanem hogy mögé rejtse viharos jókedvét. Irritálta a nevetésbe forduló csukladozásom.
A szomszédos íróasztaloknál sandán méregettek minket. Misi ugyan telefonált, és igyekezett az aktuális ügyféllel kifogástalan udvariassággal beszélni, de azért látszott, hogy fél szemét rajtunk tarja. Szemöldökét húzogatta, időnként torz mosoly ült ki az arcára. Jobbnak tűnt nem nézni rá, csak olaj volt a tűzre.
- Így nem tudok dolgozni! – mondta vigyorogva, és büntetésként egy marék gémkapcsot vágott hozzánk.
- Hülyék! – pattant fel Gizus a székéről, és a mobilját szorongatva kiviharzott a folyósóra. Az aktuális lovagjának akart részletes élménybeszámolót tartani az elmúlt pár perc történéseiről.
Zizegtünk, zsinatoltunk, kuncogtunk, és persze lelkesen várakoztunk a vendégünkre, akinek pont ma kellett megérkeznie. De késett. Ezért volt ez a nagy izgalom.
- Nálam szebb férfi úgysem létezik! – jelentette ki Misi, és mi megcáfolni nem akartuk, hát gurgulázva kacagtunk szerénységén, habár az ajtóban ekkor már ott tornyosult maga a Főnök.
- Kedves kollegák bemutatom…

Itt egy név következett. A bársonyos hangú, álomférfié. Azé, aki miatt a Főnök frizurát csináltatott, Gizus padlizsán lilára festette műkörmeit, és Kati titokban alakformáló tornára járt. Én egy Gerge Clooney megjelenésű emberről álmodoztam, és tudom, mindenkinek volt elképzelése a bársonyos hangú csodálatos kinézetéről. Ezért aztán várakozás teljesen néztünk a nyitott ajtón keresztül a folyosó irányába, ügyet sem vetve a főnökünk mellett toporgó kopasz, görbe lábú, alig száznegyven centi magas, sovány emberkére.
- Drága barátaim! – hallottuk a telefonból már jól ismert mély zengésű hangját – Végre megérkeztem!

A bejegyzést írta: Kyra

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. március 18. 13:55
Hát csak lehullt végre a lepel a Bársonyos hangúról:-)
Az álmodozások kora lejárt :-(
2011. március 17. 11:08
Szia Kyra! Olvaslak! Szép napot! Pusz Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: