újabb események régebbi események további események
11:41
mTILEuKtrhHZCPGe regisztrált a weboldalra
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

tegnapi nap csodálatos volt

2011. augusztus 21.

Vissza a naplóhoz

Huszadikán, azaz tegnap gyönyörű időnk volt. Fiam, menyem, négy éves unokám, és én felmentünk busszal, a TV toronyhoz, ami a Misina tetőn van. Fel mentünk a toronyban, lévő kilátóba is. Csodálatos látvány fogadott bennünket. Az egész Mecseket, a város minden részét,végig gyönyörködhettük. Kis idő múlva legyalogoltunk Tettye térre. Már rég voltam arra, hát hadd ne mondjam, csoda szép az a hely. A gyerekek paradicsoma.Ott eltöltöttünk három órát, én is lecsúsztam a csúszdán, mint a gyerekek. Onnan legyalogoltunk a belvárosba. Unokám végig gyalogolt velünk, egyszer se kérte, hogy vegyék fel.kicsit körbe néztünk a forgatagba,utána ettünk.Este hét órakor indultunk, el haza.Kellemesen elfáradtam, és nagyon jól kikapcsolódtam . Nagyon szép volt ez a nap.
joboszi

A bejegyzést írta:

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
2011. augusztus 21. 15:13
Szia Orsi és Éva!
Nagyon jó volt a napon.Mit éreztem s csúszdánál? Mikor leértem a fejem lehajtottam.Tomi azt hitte, hogy sírok talán mert beütöttem magam.Végig nevettem, olyan jó volt. Az unokám négy éves létére minden zok szó nélkül lesétált a hegyről a városba, közben nagyon nagyot játszott, ritka az ilyen gyerek
joboszi
2011. augusztus 21. 14:27
Szia Jóboszi!

Tartalmas, szép napotok volt akkor. Rád fért, és az unokád is élvezte gondolom.
Milyen volt a csúszda? :-) Meg kellett lökni, vagy magadtól is le tudtál csúszni? Hogy neked mi minden jut az eszedbe? Hiába, ez már a második gyerekkor. :-)

Pussz,
Éva
2011. augusztus 21. 13:26
Szia Joboszi! Olyan jó ilyen szép pillanatokról olvasni!

Pusz Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: