újabb események régebbi események további események
11:41
mTILEuKtrhHZCPGe regisztrált a weboldalra
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ünnep előtt

2013. december 20.

Vissza a naplóhoz

Elmentem a boltba, még ünnep előtt megvenni mindazt, amire szükségünk van. Nálunk nem lesz nagy ünnepi készülődés, kettesben leszünk Anyukámmal, akibe szinte úgy kell belediktálni az ételt.

No, nem is az az érdekes. A szokásos bevásárlás, tej, kenyér, stb. A bolttulajdonos asszonnyal kicsit beszélgettünk, nem nagyon voltak vevők.

Kérdésemre, hogy mennyire érzik a karácsonyt a vásárlásokon, azt felelte, hogy jobb a forgalom, mint tavaly volt, mert a közmunka programnak köszönhetően, valami csekélyke pénz mindenki zsebében csörög.
Hanem, mondja, tegnap bementek a rendőrök hozzájuk, figyelmeztetendő őket, miszerint a börtönökből most kijönnek a rabok, akik többnyire betörésért ültek, ezért vigyázzanak.
Az utcában már két idős ember jószágait (tyúkokat, kacsákat) elvitték az éj leple alatt, és a nyaralóterületen úgy törik fel a házakat, mint a tojáshéjat.

Ördög tudja miért, azonnal beugrott egy tv-s beszélgetés tegnap estéről, amikor egyik értelmiségi ember azt mondta, hogy a kötelező iskolai korhatárt nem le kellett volna vinni, hanem megnövelni. Ezt tette egyik észak-európai ország és lám, ennek hatására a köztörvényes
bűnözés jelenősen csökkent.

Hmmm... megfontolandó.

Vajon a politikusaink néznek beszélgetős műsorokat a tv-ben? Hátha elgondolkodnak rajta.

A bejegyzést írta: Yolla

Hozzászólások

időrendi sorrend

2013. december 20. 21:24
Kedves Yolla!

Én jóformán csak a Hiradót nézem, de ebből is rájöttem, hogy a politikusaink nem néznek beszélgetős műsorokat, mert ők egymással vannak elfoglalva,...

Puszim, Ilona
2013. december 20. 14:22
Kötve hiszem. Feltételes módban írod te is...
Azt szokták mondani, nem? Próbáljuk magunkat beleképzelni a másik helyzetébe, és úgy kitalálni mit is lehet tenni az ellen, amire készül... Mit is? :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: