újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Visszamegyek

2022. november 30.

Vissza a naplóhoz

2022. május 8.-i jegyzet:

a pszichodokihoz. Hónapok óta nem jutottam el hozzá, igaz nem is volt gáz, így nem volt probléma, hogy nem tudtam ülésekre járni. Nem tudom mi lesz az egyhónapos, befekvős terápiával, ezért is kell legalább ez. El ne kiabáljam 2 hete tart az élhető fizikai állapot (vannak rosszullétek, de viselhetőek és roham is csak egy volt valamelyik este), enni is tudok (ma mérlegre álltam, 61 kg vagyok), szóval remélem el tudok járni a dokihoz. Holnaptól kezdődik megint a szokásos hétfőnkénti beszélgetés. Még elvagyok, de már előjöttek azok a 'tünetek', amikkel indulni szokott a móka. Sokat számít, hogy a Tesóm visszatért az életembe, így mindent jobban viselek.

Mint mondtam, jobban vagyok egy ideje, ezért készülök kimozdulni, de napok óta nem jutok ki, mert minden napra zivataresélyt mondtak és a fater olyankor nem visz ki (ő maga sem mozdul ki), mert villámcsapástól tart.
Elvileg holnap már nem lesz esély zivatarra, szóval ha bírom, mászkálunk valamennyit. A dokihoz is menni kell ugye, de elvileg onnan nem haza jövünk egyből, hanem sétálunk. Alapesetben marhára unalmasnak találom a sétálgatást, de amikor huzamosabb ideje nem jutok ki, olyankor annak is örülök. Megpróbáltam levágni a füvet a napokban, de pihenőkkel sem bírtam. -.- Akkor sem hagyom el magam, keresek olyan teendőt, amit bírok. Ki akarom használni, hogy van energiám, legalábbis annyi, hogy fel tudok kelni az ágyból és nem fújtatok erősen (kivéve, ha jobban igénybevesz valami, mint pl. a fűnyírás :-D). Van sok teendő, akadni fog olyan, amit minimális szuflával is lehet csinálni.

Elvileg idén nyáron nem fogunk nonstop itthon rohadni. Remélem tényleg nem! Fater beszélt az Ildivel, hogy lenne-e kedve jönni velünk ide-oda és van kedve, sőt, azt mondta, hogy elvisz minket kocsival, szóval elvileg eljutunk végre programokra. Nem rajongok azért, hogy emberek közé menjek, de talán enyhíti majd a szorongásomat, hogy ott lesznek apámék és terelik a figyelmemet. Telefonálni sem tudok, vagy bármi miatt szóbaelegyedni idegenekkel, szóval ha körbevesznek, az méggázabb, viszont ha van, ami leköt, akkor nem érzem folyamatosan a menekülési vágyat. Elvileg megyünk állatkertbe, 'mekizni', kimegyünk a reptérre nézni a gépeket, talán strandolás is lesz (nem strandon, ezért nem tuti, mert találni kell szabadstrandot), egyelőre ezek a tervek, aztán remélem lesznek még további programok is. Már annak is örülni fogok, ha ezek közül összejön 1-2, a lényeg, hogy végre történjen valami, ne vesszenek kárba a napok, mert csak elmegy mellettünk az élet. Már így is túl sok idő ment kárba.

A gyulladás megint ráment az egyik állkapocsízületemre és sugárzik az arcomba, ínyembe, bár még bírom fájdalomcsillapító nélkül és beszélni is tudok egyelőre, aludni is, meg rágni, bár azt csak a másik oldalon. Utoljára kb. 2-3 évvel ezelőtt élvezhettem, de simán meglennék nélküle továbbra is. :-D Nem tudom milyen mértékű lesz, de ha ilyen maradna, az nem volna rossz.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: