újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Hófehérben oltár elé

Rengeteg nő nagy álma, hogy egyszer hófehér ruhában, egy olyan férfi akivel az egész életét le akarja élni, oltár elé vezesse és kimondja a boldogító IGENT


Júniusban határoztuk el, hogy összeházasodunk, nem sok időnk volt a készülődésre, de mivel mindketten kivettük a részünk a szervezésből így mindennel kész lettünk időre. Én intéztem a meghívókat és a vacsorát. Igyekeztem mindent picit különlegesre.
Kétféle meghívót készíttettünk.
Az egyik meghívón, amely a vendégek számára szólt, ez állt:
"Anna és Ferenc
Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk vadházasságunknak és 2007. szeptember 1.-től már hivatalos formában is összetartozunk.
Ezúton meghívunk - csatolt részeiddel együtt, - hogy szem- és fültanúja légy 15 órakor a polgári, majd 16 órakor a katolikus esketésnek a templomban.
Ezt követően féktelen mulatozásba kezdünk a Szent Gellért borházban.
A megjelenés kötelező!
(Ezért táviratcím nincs.)
"Előbb-utóbb biztosan fellép a körülmények olyannyira kedvezőtlen elrendeződése, hogy esküvőre kerüljön sor."
(Murphy)"

A másik meghívón, amely a 2 tanúnak szólt azon pedig: ”I D É Z É S!"

Az összeesküvés alapos gyanúja miatt Anna és Ferenc ügyében a címzettet a Polgármesteri Hivatalba 2007. szeptember 1-jén 15 órakor kitűzött vallomásra tanúként megidézem.
Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik, illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elővezetését rendelheti el.
Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük.
Ha az idézett éhen marad, elviszik az összeesküvők szerencséjét.
Ezt a kockázatot mi nem vállalván, Ferenc és Anna utasítjuk a Szent Gellért borházban feltálalt étkek és itókák maradéktalan elfogyasztására!
"A szerelem olyan bűn, amelyben nem lehetünk meg cinkostárs nélkül."
(Baudelaire)

Az esküvőt megelőző este már alig bírtam aludni, ráadásul még beteg is lettem, 39 fokos lázzal nyomtam izgatottan az ágyat. Tömtem magam vitaminokkal, meleg teával és mézzel. Remélve hátha jobb lesz. Így is lett, másnap mintha elvágták volna.
2007. szeptember 1-jén eljött a hónapok óta oly várva várt nap, amikor a férfi, akit szeretek az oltár elé, majd az anyakönyvvezetőhöz vezet.
9-re mentem kozmetikushoz ahol elkészítették nagy odafigyeléssel a csodás sminkem. Olyan lett amilyet szerettem volna.
10: 30-ra pedig fodrászhoz voltam beírva kis késéssel,- ami egy menyasszonynak megbocsátható- oda is értem. A hajam szintúgy olyan lett, amilyen az elképzelésem volt.
Délben pedig az utolsó igazításokat végezték el a ruhámon. Minden klappolt.
Aznap kimaradt az ebéd, egyszerűen nem fért belém egy falat sem, olyan gyomoridegem volt. 13: 30-kor már vettem fel a ruhám, mintha már el lennék késve, de úgy voltam vele, hogy inkább kicsit előrébb legyek, mint elkéssek.
A szüleimnél volt a lánykérő. 14 órára vártuk a vendégeket. Pontban kettőkor kilestem az

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: