újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

A GYÖNYÖR PILLANATA 1. rész

Összeszedtem minden bátorságomat, de előtte elolvastam egy pornográf írást és úgy döntöttem megosztom veletek azt az élményemet, amikor először megtapasztaltam a kielégülés érzését.


Tudnotok kell, hogy sok férfinek szereztem örömet eddigi életem során. Nekem viszont nem adatott meg a gyönyör pillanata. Hiába követtem el mindent, valami mindig megakadályozta, hogy eljussak a csúcsig. Persze mindig voltak magukat csodatévőnek hitt férfiak, akik el akarták hitetni velem, valami olyat fognak mutatni, amit én még soha nem tapasztaltam. Hát belementem ezekbe a gyengéd invitálásokba, játékokba, hátha mégis ő lesz az, akinek sikerül.

Annyit lehetett hallani már arról, hogy a nők mekkorákat élveznek, hogy kezdett kíváncsivá tenni, mijük van, ami nekem nincs. Miután egyre több és több férfi kíváncsiságát „elégítettem” ki, kezdett már kissé gyanússá válni a dolog. De én már egyre türelmetlenebb lettem. Eddigre már tudtam, meg van mindenem ahhoz, hogy én is elmondhassam magamról, semmi sem hiányzik. Kivéve egyet: a gyönyör pillanata.
Történt egyszer, amikor fáradtan hazaérkeztem a munkából és kívántam egy jó forró fürdőt, belemerültem a tele kád vízbe, ahol jól átmelegedett a testem. Senki nem zavart, talán egyedül is voltam akkor a lakásban. Gyakran voltam egyedül, hiszen a férjem külföldön dolgozott úgy másfél évig, lehet, hogy ekkortájt történt. Szóval belemerülök a vízbe és élvezem, hogy átmelegít. A végén letusoltam, beállítva a számomra megfelelő hőmérsékletű vizet. A zuhanyrózsát odairányítottam a nemi szervemhez és kicsit ott felejtettem, a lábam között. Nem is kicsit, mert egy jóleső érzés nem engedte, hogy abbahagyjam, tovább zuhanyoztam, ekkor már kívánva, hogy kicsit erősebb sugárban érje a csiklómat a víz. Ez a saját magam által ráirányított, és időközönként fel-le mozdulatok annyira kedvemre valók voltak egy kis idő elteltével, hogy nem tudtam abbahagyni. Egészen addig, míg, azt nem éreztem, az lehetett, mi más? Valami fantasztikusan kellemes lüktetés futott végig úgy gerinc tájt. Szerintem ez volt a gyönyör pillanata.

Annyira tetszett a dolog, hogy megpróbáltam, hátha több ilyet is érezhetek és sikerült. Tehát igaz az, amit mondani szoktak, hogy többször is ki lehet elégíteni egymás után a nőt, míg a férfi egyszerre csak egy gyönyört tud elérni, addig a nő egymás után többet is. Nem semmi utat tettem meg ahhoz képest, hogy tegnap még azt sem tudtam mi fán terem.
Ettől a naptól kezdve direkt kerestem a lehetőséget, amikor egyedül lehetek, hogy ismét kipróbáljam, és működött. Viszont rettentő drága kikapcsolódás volt számomra, mert sok vizet fogyasztottam el, és arra gondoltam meg kellene próbálni víz nélkül, csak úgy saját magamnak. Elég sok kínlódás után, mert nem győztem kivárni a végét, mindig a zuhanyrózsánál kötöttem ki, de már nem kellett átmelegítenem sok vízzel a testem, elég volt csak azon a bizonyos ponton. Ettől kezdve már nem hittem többet a „csodákban”! Igyekeztem, nehogy kitudódjon, kicsit szégyelltem, ahogy beleélem magam, de szükség volt a beleérző képességemre is, mert a nélkül előfordult, hogy nem ment. Fantáziám pedig elég színes.

Úgyhogy, csak bátran, nő társaim! Aki még nem ismeri, itt az ideje kipróbálni. Remélem értékelitek az őszinteségemet és megosztjátok velem az élményt, legalábbis azt, hogy működik a dolog. Jó kikapcsolódást!

Írta: zsoltne.eva

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: