újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp 02. 26. - 03. 04-ig

2018. február 26.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A hidegre való tekintettel vegyél több bundás alsót, nehogy megfázz és sokat kelljen gyógyszerre költened. Ideje spórolni, mert a rezsi költséged meglepetést okozhat a héten. Bújj össze a pároddal, és ha nincs, akkor szerezz be egyet, akinek elénekelheted Micimackó fázik-ot.

Bika(ápr.20.-máj.20.

Ha jól kevered a kártyákat sikeres lehet egy üzleti terved és még a családodat is meglepheted. A jeges utcákon te is vágyázz, talán jó lenne egy új csizmát venni, olyat ami nem csak szép, hanem strapabíró is, hátha új kedvesed egy eszkimó inuit lesz és igluba akar téged vinni nászútra.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

A héten légy óvatos a paranoiás ismerőseiddel, leginkább akkor, ha családtagok, mert a téveszméik téged is megbolondíthatnak. Ha nincs kedved semmihez, az csak téli depresszió, de vigasztaljon, hogy hamar jön a tavasz, már hét vége felé is jobb kedved alakulhat.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Amin régóta dolgozol lassan beérik. Azt gondolod, hogy nem lehet téged nem szeretni? Nos, ez igaz is, de légy óvatos azzal, hogy kit veszel rá arra, hogy beléd szeressen. Nem biztos, hogy könnyen meg fogsz tudni akárkitől szabadulni, persze ha örökkön örökké-ben gondolkozol...

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

A párod jobban szeret téged az életénél, mégis kifelé is kacsingat a kapcsolatotokból. Ne keresd magadban a bibát, néha egyszerűen nem tehetsz semmiről, csak rossz a bolygók együttállása a számodra és a vérfarkasvér is újabb áldozatokra vadászik, ahogy változik a Hold.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Szeretnél talán fizetésemelést, de nem kell aggódnod, mint a reklámban a hasmenéses nőnek. Vegyél be széntablettát és add elő bátran a kívánságaidat, a héten minden anyagi törekvésedre jó lehetőség adódik. Talán még egy lottót is vehetnél. Vagy Tippmixezz!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

A héten a plátói kapcsolatod megváltozhat, ha jól forgatod a lapokat és még szabadságot is kapsz, hogy legyen időd a saját és párod vágyait kielégíteni. Légy merész és bátor, ez a te heted, csak ne légy nyuszi, fejezd be a mérlegelést és lépj, míg meg nem unnak várni rád!


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Te szeretsz irányítani, de ki nem? Most élvezd ki a hatalmadat és szerezz a vagyonoddal megvesztegethető barátokat, mert hamarosan lejtmenet várható és akkor nagyon kevesen állnak majd melléd. De ha elég óvatos leszel, találsz kiutat, mint mindig, de most ne csípj bele senkibe!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Itt az ideje az jó üzleti tervek kidolgozásának és gyors megvalósításának. A hét kedvez a szokatlan, új ötletelnek és terveknek, de fogd vissza magadat, engedd szabadon a fantáziádat és a kreativitást! Anyósodnak járj kedvébe valami drága ajándékkal, mert megorrolt rád, de nincs minden veszve.

Bak (dec.22-jan.19)
Meglep, hogy bizonyos dolgok nélküled is működnek? Csak azért, mert jól megalapoztad a kitartó munkáddal. Figyelj oda a munka-magánélet egyensúlyra, mert szívszorító lesz látni, ahogyan elsorvad a családi életed, miközben az anyagiak terén minden pompásan sikerül.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Sok buzdításra számíthatsz, de ne sejts minden mögött számító indítékot. Hidd el, hogy neked is vannak értékeid és igenis más is észreveszi azt. A hangulatod hullámzó lehet, de ennek leginkább az időjárás az oka és az, ha elhanyagolod az egészséged és a szexuális életed. Mindenre képes vagy egyedül is.

Halak(febr.19.-márc.20.)

A héten több empátiát várnak el tőled, de ne feledd, hogy te se vagy superman vagy superwomen és adj magadnak időt a regenerálódásra és a felfrissülésre. Figyelj az étkezésre, a pihenésre és az alvásra. Ismerkedj meg a helyi zöldségtermelőkkel, hosszú távon nagyon jól jöhet!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

Paranoias csaladtagokkal igerem megrobalok vigyazni. Neha egyebkent is az agyamra mennek. Koszonom a figyelmezteteset, ram fer!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: