újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ma is volt bent

2022. augusztus 30.

Vissza a naplóhoz

2020. július 29.-i jegyzet:

a fater (ez a Gyulázás nem fekszik, csak tegnap elborult az agyam, ettől függetlenül rohadtul pipa vagyok rá, de nem leszek tiszteletlen, ő meg majd elszámol odafent, mivel a tiszteletem nem kölcsönös, ez viszont már nem az én bajom lesz), hozott innivalót-kaját, állítólag a Gabitól kért pénzt. Pfejj.

Rossz hírt is hozott, mondjuk tudtam, hogy be fog következni a kölyökkutya halála. A Gina állítólag nagyon el van kenődve, nyüszített érte többször, keresi, én meg nem vagyok otthon, hogy nyugtassam. Fater folyton ordibál velük mindenért, de megmondtam neki, hogy ne balhézzon velük, mert nem a hangos szavakból fognak tanulni. Nyilván azt csinálja most is, főleg hogy ott sem vagyok és nem tudok rászólni.
Állítólag mára a többi kutya is nagyon rossz állapotba került, mert a fater azt mondja, hogy a Gina szinte nem is eteti őket napok óta, szerinte éhenhalt a tegnap elment kölyök. Azt mondta elviszi ma a dokihoz a bandát. Kíváncsi vagyok és arra is, hogy meg lehet-e menteni őket? Ennek az egésznek meg sem kellett volna történni, ha ivartalaníttatja a kutyáját. Persze süketelt össze-vissza, hogy "nem jutott pénz rá", de mondtam neki, hogy hónapok óta mondja, hogy elviszi a beavatkozásra, mire vár? Azt mondja biztos benne van egy tizesben legalább, nem tud annyit elvenni. Mondom neki egyrészt az ne tartson állatot - főleg egy rakással -, aki nem tudja finanszírozni az esetleges orvosi ellátásukat, másrészt ne mondja, hogy pár hónap alatt nem tudott mondjuk kétezreket félrerakosgatni, apránként nem megterhelő és már összegyűlt volna az összeg! Erre már nem tudott mit mondani. Hihetetlen, hogy mindenre van kifogása, meg minden ráér.

Szedi a Lyme-ra a gyógyszert, de jött ki új tünet (véraláfutások) és állítólag beszélt a dokival, aki azt javasolta, hogy hívja fel a Lyme-központot. Ha befektetik kórházba, az szívás, mert ki kell találni ki segít nekem addig. Az Ildiék hiába laknak tőlünk ~ 500-600 méterre, nem lehet számítani rájuk, más rokon meg nincs. Valahogy pedig meg kell oldani, ha úgy alakul.

Mértek ma, 61 kg vagyok. Oké, ebben tuti benne van a koplalás, mert amúgy jó az étvágyam. Negyedóránként olyan éhség kap el, mint aki egy hónapja nem evett. Ilyenkor szoktam hízni egy-két kilót, ez most is jól jönne.
A hőség jót tesz a keringésemnek (az értágítót kapom ugyan, de az nem azonnal szokott hatni), nem fázom, a lábam sem fagy, nem színes, három napja nem kell zokni sem.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: