újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Újra felfelé ívelnek a dolgok

2022. augusztus 5.

Vissza a naplóhoz

2019. december 16.-i jegyzet:

Ma a MÁK küldött nekünk 110 ezer forintot. Gőzünk sincs milyen juttatás, de nagyon jól jött, főleg így egyhéttel Karácsony előtt. Ma én is kerestem 15 rongyot, mert a Szolgálathoz nem csak besegíteni mentem, hanem vittem pár saját rajzot és kerámiát (támogatandó a srácot, akiért folyik a gyűjtés) és az értük befolyt összeget beraktam a gyűjtődobozba. Van azért egy kis lóvém így is, mert a fater adott. Pont jól jön, mert kéne neki ajándék (úgy kell azt, az utolsó pillanatban :-D), magamnak is kéne dezodor, mert fogyóban van, meg alsógatya, zokni.
Jól eldumáltunk a standoknál a többiekkel, csak szarrá fagyott a lábam, pedig a székben ültem, szóval nem is érte a talajt a talpam, meg vastag zokni & bélelt bakancs volt rajtam, de a két nagylábujjam érzéketlenre fagyott. Még mindig zsibbadnak, pedig már 3,5 órája itthon vagyok. Fater szerint lilult a szám is. Holnap megint megyünk, de előbbiek miatt csak 1-2 órát maradok. Szedem pedig a keringésjavítót.
Vaklárma volt múltkor. A front kavarhatott be, úgyhogy a remisszió kitart még mindig. Híztam is egy kg-t, de a bőr így is fáj, ahol fekvéskor/üléskor csonttal érintkezik. Nem a mérleg rossz, mert az öregem is letesztelte és stimmelt a súlya, tehát az enyém is 62 kell, hogy legyen.
Annyi a panaszom csak, hogy dagad, vizesedik és fáj mindkét térdem és könyököm, de ezeken kívül minden oké. Pörgős időszakban voltam/vagyok mostanság, kell a szufla. Végre érnek ingerek és feladataim is vannak. Vártam, hogy aktív résztvevője legyek az életnek, bármilyen csekély módon is.

Egyelőre a költözködés áll, a fater nem akart már az ünnepek előtt belevágni, fuvar sem volna, mivel a fuvarozóknak is ünnep lesz nyilván és nem fog senki hurcolászni bennünket, meg a motyónkat. Majd az Újévben neki lehet fogni a dolgoknak.

Holnap jótékonysági süteményvásár is lesz, fogok venni a jóságokból.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: