újabb események régebbi események további események
21:54
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
21:52
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
08:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

A ronda az új szép

2019. szeptember 28. - Látogatók száma: 41

Úrinő nem veszi észre, ha észreveszik... Én meg idétlenül viselkedem, ha olyan vesz észre, akit észrevennék...

Rondán vonzóbb vagyok?

Úrinő nem veszi észre, ha észreveszik... Én meg idétlenül viselkedem, ha olyan vesz észre, akit észrevennék...

Gondoltam, hogy szombat reggel kilenctájt már besurranhatok a falusi boltba pink hajgumival összegumizott, kétnapos mosatlan hajjal és munkához öltözve szürke otthoni naciban, lazacszínű csini felsőben és boszis fekete lobogó aljú kardiban, fekete sportcipőben - úgyse lesznek sokan.

Már mikor kiszálltam a kocsimból kiszúrtam egy magas fickót, farmergatya, farmerdzseki, valami mintás póló, hosszú, derékig érő sötétbarna haj összegumizva, s követni kezdett...

Nem ám! Ő is boltba ment. A fene megette. Minden reményem szertefoszlott, hogy csak boltosnéniket látok. S ráadásul még a bolt is tele volt. Én meg pánikba estem, de annyira, hogy zsemléért be sem álltam a sorba, inkább vettem egy kalácsot, jó lesz az is.

Aztán láttam a hosszúhajú tekintetét megakadni rajtam. Most vagy ennyire gáz voltam vagy ennyire jó. Előbbire tippeltem. De miután figyelt engem, zavaromban pörögni kezdtem és háromszor suhantam el a tej mellett, mire sikerült lefékeznem mellette fél méterrel, aztán egy akrobatikus hátrahajlással bedobtam kettőt a kosárba az egyszarvús radír és a csillogó ceruza mellé. Gyors menekültem volna tovább, de kénytelen voltam megállni szárnyasbetétért, mint az Időbevándorlók szöszi rendőrnője, s miközben szárnyaltam a pénztárhoz, a hosszúhajú nem mögém került? S addigra már nem tudtam nem észrevenni, hogy bámul, s sajnáltam, hogy épp ma vagyok ronda. S amikor kiviharoztam a boltból és nem sokra rá ő is kilépett és visszanéztem rá... Azonnal tudtam, hogy a ronda az új szép, vagy legalábbis szokatlan. De azért munka után rohantam hajat mosni.

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: