újabb események régebbi események további események
18:47
Zsüsztin válaszolt egy szavazásra
06:07
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
08:18
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:40
kalozlány módosította a cikkét
18:01
kalozlány új cikket töltött fel
12:45
Black Ice módosította a cikkét
12:23
Black Ice új cikket töltött fel
20:30
Black Ice módosította a cikkét
20:25
Black Ice új cikket töltött fel
19:45
Sark Csillag új bejegyzést írt a naplójába
17:47
wadbikaiy módosította a cikkét
17:46
wadbikaiy új cikket töltött fel
17:40
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába

Ismerős mondat: "Fogyni szeretnék!"

2010. április 3. - Látogatók száma: 65

A legtöbb nő szeretne megváltoztatni magán valamit. Néha csodaszerrel, máskor a józan eszünkre hallgatva. A lehetőségek tárháza végtelen.

Átlagosan a nők 90%-a elégedetlen a testével, jobb esetben csak néhány testrész a kiszemelt áldozat, de megesik hogy néhány részlettől eltekintve semmi nem tetszik magunkon.
Ezért folyamatosan tenni szeretnénk ennek érdekében valamit, hol kisebb hol nagyobb sikerrel. Néha csodaszerrel, máskor pedig a józan eszünket követve, vagy épp egy szakember tanácsát kikérve.
A lehetőségek tárháza végtelen, ezért csak néhány példát hoznék fel.
Sajnos a leginkább elfogadott tévhit, és legnagyobb sikerrel kecsegtető módszer, az egyszerű étel megvonás, ami lehet hogy gyors eredményt hozhat rövid idő alatt, de hosszú távon, nem is sejtjük milyen károkat okozunk vele a szervezetnek.
Akad kevésbé drasztikusnak látszó módszer is a különféle diéták formájában, ám akinek egy kicsit is hajlamos megremegni az akarat ereje, annak ezek sem jelentenek megoldást, mert ugyebár mindig arra vágyunk ami tiltott.
Azoknak akik végképp nem szándékoznak semmiféle engedményt tenni az étkezési szokásaikban, ott vannak a különféle készítmények, ételkiegészítők, amelyekről a gyártók határozottan állítják hogy csökkentik az éhségérzetet, vagy épp más módon, de éhezés nélkül segít csökkenteni a testsúlyunkat.
Ezek a módszerek csak az étkezési szokásaink változtatásra alapulnak, és mint már említettem csak néhány példa, azok közül amiket vagy próbáltam, vagy csak épp elgondolkodtam rajta, de az utána járás fázisában megrekedt a folyamat.
Mint folyamatosan fogyni kívánó, és örök elégedetlen, szeretném megosztani a tapasztalatomat minden olyan nő társammal aki hasonló cipőben jár.
Szerény véleményem szerint, elég oda figyelnünk arra hogy épp mit eszünk, és gondoskodni a rendszeres testmozgásról, amit ha lehet növeljünk a duplájára.
Ennek rengeteg egyszerű, észre vehetetlen és hatékony módja van, a takarítástól a kertészkedésen át addig, hogy kocsi helyett elsétálunk a boltba.

A cikket írta: dyna

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. április 21. 10:21
Jómagam pont az utolsót próbáltam ki, kocsi helyett gyaloglás... tényleg hatékony!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: