újabb események régebbi események további események
13:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:38
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
15:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:35
Új cikk került fel a weboldalra

Hiúság a neved!

2013. október 30. - Látogatók száma: 64

Ó te drága Klementina! Csak tudnám, hogy merre vagy?

Hiú vagy! "Tapasztalati tényező. Jellemszűrőn átzuhant, zagygazdálkodási tény. Ugye szép vagyok? Ugye jól áll? Ugye szépet rajzoltam? Ugye jót főztem? Ugye én vagyok a legeslegebb az egész földkerekén? Teljesen mindegy, hogy igaz-e, a válasznak sosem szabad kritikusnak lennie, sosem szabad negatív, szőrmébe burkolózósnak lennie.".... Igen, drágám, te vagy a legszebb, a legjobb! "Milyen jól áll rajtad ez a semmiség, az is szép, ahogy feneked puhasága előremeg a szoknyácska alól, és nézd csak, lehet, hogy ez a fürt folyton kilóg a makulátlanságból, de pont ettől vagy te a legeslegebb."... Ó te drága Klementina, csak tudnám, hogy merre vagy?

"...Kirakat? A pupillám? Ugyan kérem, a lényeg, hogy szép vagyok, minden tuti rajtam, felfoghatatlanul én vagyok a középpontomban..."

"Mi ez a ránc itt?! Úristen!! Meg ne mond a koromat! Én tíz évet letagadok!! Még hogy öregedés, még hogy elszálló idő! Felettem? Soha! Hol van az a tiniknek való cucc? Merre van az a legdrágább illat? Jaj de édes kabátka! Kell! Óh és az a naci? Ugye, mintha rám öntötték volna? Szerinted a lilát, vagy a zöldet vegyem meg? Ááá, hagyjuk, miért törjem magam a választáson, bele a kosárba mind a kettőt. Jaj, nincs is kosár!?" .....

"Csodáljatok engem, én ebből élek, erre van szükségem, nekem ez a levegő. Ha csodálsz engem, én leszek a legkezesebb ember a földtekén. Nehéz? Nem is az! Szedd már össze magad és mondjad, hogy minden csodaszép, hogy reggel a szájszagom is rózsaköd, hogy összegyűrve is a leggyönyörűbb vagyok, hogy amit teszek az a csupa JÓ. Nem teszed? Miért nem? Nem szeretsz? Kritizálni mersz?! Csináld utánam az életet az én lelkemmel, dicséret nélkül, mikor ez a lételemem? Szükségem van rá, hogy felpakolj a piedesztálra. Hagyom, hogy imádj és foglalkozz velem....," Most hová mész? Mi az, hogy én nem foglalkozom veled? Na de,……"

Hiúság a neved!

A cikket írta: zsoltne.eva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. november 1. 09:13
Aki mindezt kitálalta, sem lehet teljesen magánál. De azért mégis olvassuk! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: