újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

32 évesen sem késő nyitni? - 2

2012. augusztus 4. - Látogatók száma: 412

Köszönöm az ötleteket, hát én elhatároztam hogy bármilyen vad dolgot fogtok írni legalábbis megpróbálom megcsinálni :-)

1. A miniszoknya...

Hát felvettem bugyi nélkül - mit is mondhatnék? Nagyon izgalmas nap volt, munkába már úgy mentem, azután a férjemmel elmentünk moziba. Röviden? Nem buktam le, de nem tudtam megfeledkezni róla egy percig sem hogy alul semmiben vagyok. A szivem egy jópárszor a torkomban dobogott, és néha a hasamban is mintha megfagyott volna valami. Ez már túl extrém nekem.

2. Az áttetsző ruha... és a férjem alsónadrág nélkül :-)

Hát ezt is kipróbáltam, de ez sokáig tartott mert meg kellett találnom hozzá a tökéletes darabot. Már már feladtam a tervemet, amikor egy turiban találtam rá a tökéletes darabra. Egy fekete ujjatlan ruhára bukkantam, felül vastagabb szövéssel, mell alatt fokozatosan elvékonyodó anyaggal. A szoknya rész már teljesen áttetsző volt de!... bele volt varrva egy ugyancsak áttetsző rövid alsó szoknya, és a két anyag együtt már nem látszott át. Azonnal lecsaptam rá. Otthon felvettem és rá kellett jönnöm hogy verőfényes napsütésben nem maradhat titok ha nem veszek fel alá bugyit... Nagyon zavart, mert a boltban teljesen jónak látszott. Végül hazajött a férjem. Teljesen beindult tőle, és alaposan összegyűrtük :-) Egy pár napra rá szombat este vacsorázni mentünk. Megint elővettem a ruhát és ott tipródtam rajta amikor a férjem bejött. Meglátta a ruhát a kezemben és nagyot nézett. Húúúú - csak ennyit mondott . mire én zavartan kezdtem tiltakozni hogy nem ezt akartam felvenni de már nem volt visszaút. Felvettem. Majd huncut gondolatom támadt. Mi lenne ha tudtán kívül őt is belevonnám az itteni kis játékomba. Lezuhanyozott, én pedig kikészítettem a ruháit. Egy fehér inget, egy sötét szürke vékony öltönynadrágot, övet és egy pár zoknit, és vártam hogy kijöjjön a fürdőszobából. A ruhám alját derékig felhúzva ültem le a fotelre és a felhúzott ruhámmal legyeztem magam. Az áttetsző alsószoknya alól mindenem kilátszott, így vártam. Gyere öltözz már, megfulladok ebben a melegben, mindent idekészítettem már... Gatya? Mondom minden itt van, és csak legyeztem magam tovább mosolyogva. Tovább próbált tiltakozni, de kijelentettem hogy azonnal átöltözöm. Végül felvette a nadrágot és meg kell mondanom hogy nagyon szexis volt, és főleg elég feltűnő. Egy kicsit erektált volt. Felizgatott. Mosolyogtam majd simogatni kezdtem - úgy látom hogy egy kis segítségre van szükséged. Csak egy gyors numera következett, de irtó szexi volt. Hát végül elindultunk, én két réteg áttetsző anyag mögé rejtve, ő pedig ityegve fityegve. Sötétedett, senki nem törődött velünk, de mi annál inkább egymással, és ez nagyon jó érzés volt.

Szóval várom az újabb ötleteket :-)

A cikket írta: szkatika

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. augusztus 5. 23:27
Menjetek el együtt a szex shopba. Már ez is izgi, de ha vesztek is valami kis játékot....
2012. augusztus 4. 21:04
Kedves Katika!

Jó az, amikor kimeríthetetlen fantáziánk van, és bátorságunk is van annak megvalósításához!

Pussz,

Tündér
2012. augusztus 4. 09:22
3. A férjed ott ül a fotelban. Látszólag semmi dolga, csak néz. Neked sokkal több dolgod akad, mint ücsörögni. Éppen az előszobáig jutsz a teendőid vége felé. Szembe vele az előszoba. Természetesen kényelmes, otthoni ruhadarabban, lehet az akár mini szoknya, csakhogy ne akadályozzon a mozgásban. És mint nyuszi a fűben ugrabugrálsz, ahogy felmosod az előszobát egyre közelebb jutva hozzá. Ezt persze ő végig nézi, de nem marad ülve, az garantálva. És még bugyi is volt rajtam. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: