újabb események régebbi események további események
22:22
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
20:54
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
20:38
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:10
Cutterrsn regisztrált a weboldalra
20:03
Glassftd regisztrált a weboldalra
17:48
Black Ice módosította a cikkét
17:11
Black Ice új cikket töltött fel
07:40
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
07:37
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:29
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
05:33
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:47
Berni74 regisztrált a weboldalra
21:18
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:12
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:08
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:00
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
19:51
barnajozsefne1 regisztrált a weboldalra
12:41
Black Ice módosította a cikkét
11:37
Black Ice új cikket töltött fel
21:09
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Krokodilok és a szőke hercegem

2019. július 6. - Látogatók száma: 19

A hím krokodil hosszan és kitartóan udvarol a nősténynek. Körüludvarolja és próbálja a víz alá csábítani. Semmi sem történik, amit a nőstény nem akar, minden rajta múlik. A hím krokodil fáradhatatlan szerető. Amikor a nőstény felemeli a fejét a vízben, az igent jelent, majd a hím lehúzza a víz alá és félretolja a nőstény farkát az aktushoz...

Éppen a farokkal megáldott nőstényig már kezdtem azt gondolni, hogy szeretnék krokodilnő lenni. Csak betolakodott a farok. Farkat azért már csak nem szeretnék. Legalábbis magamon. De azért farok ide vagy oda, meglehetősen irigykedtem a krokodilhölgyre. De reményeim szerint már nem kell sokáig...

Először fogunk randizni a szerelmemmel, az én szőke hercegemmel Még egy bő hét van vissza a találkozásig. Már minden bajom van, kínoz a vágy veszettül, "mindjártmagamhoznyúlok" állapotban vagyok, de neki akarom tartogatni magam. Pontosabban neki tartogatom magam. Ami nem egyszerű, mert a fejem tele van miatta erotikus képekkel. S mit képekkel? Mozgóképekkel.

Az első csók, finoman ismerkedve, óvatosan, majd egyre követelőzőbben, miközben kezével a hajamba túr a tarkómnál, s az ölem folyékony lávává válik, majd megérzem nekifeszülő férfiasságát, s minden, amit akarok- tiéd lenni egészen.

A kedvencem egy meghitt jelenet, amikor hosszában, a hátamon fekszem az ágyon pucéran. Az utcai lámpa bevilágít az ablakon és a sziluettünk kirajzolódik a sötétben. Ő mellettem fekszik hanyatt derékszögben, feje az ölemben, s dús haja simogatja a frissen borotvált puncimat, én pedig az ő homlokát simogatom, s ő szórakozottan cirógatja a lábamat, miközben a lelkünk megnyílik egymásnak - sötétben igazán megnyílik a lélek.

Egy másik, amikor szenvedéllyel csókolja a csiklómat, a hátam ívben feszül és a testem dobálom, mert menekülni akarna ennyi soha meg nem tapasztalt gyönyörtől, de ő szorosan ölel, s egymás kezét szorítjuk, szívem és lelkem túlcsordul ennyi örömteli vágytól- sose engedj el!

Majd asszonyos csípőmmel keskeny derekára helyezkedem, mélyen befogadva magamba őt, egyik keze a csípőmön, másikkal a csiklómat simogatja, s először lassan, majd egyre gyorsabb tempót diktálva hajtjuk egymást a beteljesülés felé - őrült vágta a célba vezető úton.

***
Ui. a kedvesnek...

Mindig a fülembe csengenek a szavaid, hogy mire vágysz és mit tennél velem. Minden elejtett vagy elsuttogott szó egy kép, amit veled festenék a valóság gyönyörű vásznára.

Már nagyon várlak!

A cikket írta: kalozlány

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: