újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Laza és Divatos

Látogatók száma: 95

Az adott korra jellemző divat más és más. Értem ezalatt a mai divatot és az évekkel ezelőttit. Ami mondjuk 20 éve divat volt ma már jó eséllyel indulna a ciki kategóriában. Persze vannak és lesznek is olyanok akiket nem érdekel a divat.

A 19.században még a nők nagy része fűzőben járt ,manapság ez már nem jellemző.
Gondolom a kényelmesség érzetét cseppet sem biztosította!:)
A trendi színek és anyagok minden évben változnak. Nem is tudom idén melyik szín a divat?! Talán a türkiz kék és a lila... de ezt a hölgyek biztos jobban tudják. Aki tudja az írja meg! :) Természetesen a különböző stílusok, kultúrák (zenei) is sajátos jellemzőkkel bírnak. Egyet említek csak példaként: hip-hop/rap bő szárú,lógó nagyobb méretű farmer hozzá legalább 2-3 számmal nagyobb jégkorong, kosárlabda mez vagy csak simán egy óriás póló:). És az elengedhetetlen sokak által csak "mamut" cipőként emlegetett deszkás cipő (régen főleg a gördeszkások,bmx-esek hordták). De ennyi erővel írhatnék az arab nők ruházatáról is mint.

Na de maradjunk a divatnál! Azt lehet látni, hogy a mai fiatalok (és nem csak ők) szinte bár mennyi pénzt képesek kiadni egy-egy márkásabb, nevesebb ruhadarabért vagy cipőért esetleg parfümért. Persze csak azok akik ezt megengedhetik maguknak anyagilag... azaz a szüleik inkább. Meglátásom szerint felesleges egy gyereknek például tizenötezres cipőt venni ha kinövi úgy is pár hónapon belül. De hát végül is mindenki maga osztja a pénzét...
A másik meg az, hogy nem is biztos ,hogy annyira minőségi az a ruha vagy cipő amiért kiadnak egy csomó pénzt. Mindenki hordjon olyan ruhát amiben jól érzi magát és kényelmes.

Részemről én maradok a laza, kényelmes és divatos daraboknál!:)

A cikket írta: H.Norbert

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nekem a lila rozsaszin fekete a kedvenc színem..
Lila szín a menő és a csőszárú nacik ..
( pasiknak is) :)
Csak olyan ruhát veszek ami nekem jól áll, bár most a sportosra mentem rá, mert olcson tudok venni márkás sport ruhát, meg vezetni is jobb, mint a kosztüm...
Én is maradok a saját stílusomnál. A divatból csak azt veszem át, ami tetszik és jól áll.
köszönöm
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: