újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Csillag vagy...Egyetlen!

Látogatók száma: 27

Van az most, amiben létezel. Van az a tegnap, amiben léteztél. Soha ne feledd, nem vagyok királylány. Csak szeretlek téged, Zoltán!

Árván belátva, hogy egyedül vagyok. A kezemben a szíved, Te pedig halott. Tegnap még érzetem sóhajod. Belehalni nem hagyod. Ettől a pillanattól kezdve, szívem már csak dobogott, érted dobogott. Tegnap még a lelkemből kaptál egy darabot. Beteg vagyok szerelem, beléd betegedtem, nincs sok, választás, csak a kettős élet, ami rám vár. Kétszívű és hűséges, vagyok aki vagyok. Nem tévedek még egyszer ilyen nagyot. Belőled támadt fel rám, a király...Leány, ki voltam sosem talán.
Rám találsz, én élek, vele élek szerelemben, tőled kapok intuíciót, és levegőt, amíg csak hagyod. Intuíció, intelligencia, mit szóljak, ha szeretem. Ilyen egy ninfomán lány élete. Múlt hibáit takard el, két kezedbe, temetem arcom, hadd legyek egy veled. Egyedül állok fel, minden elkövetett báj után, melyben kezdődik az álmom már. Kezdetét vette, szerencsés sorok, miért mert mindig nimfomán vagyok. Egyik ember álma, másik rémálma. Kislány vagyok, aki nem akar téged, felnőni hozzád Te elhagyott lélek. Nem írok neveket, párnámat se kedvelem, folyik a vér az életben, falakon átrohan az sötét véletlen. Szenvedni szent, veled se nélküled, nem tudok élni szerelem nélkül Életem. Ne hagyj el soha, soha se mondd. Szabad vagy lelkemben, Te vagy az Egyetlen. Nincs még egy tél, amit túlélnék, ha lehet. Kisfiam, kisfiam, nem vagyok aranyos. Nem vagyok türelmes, nincs erényem, csak hogy kitartok mellett, éjben feketében. Leány ki voltam, most már Édesanya, nincs több viszály, veszélyes az ember, ki két kezével véded. Véleményem szerint karodba húztál, két kézzel adsz, majd kapsz egy életet. Tőlem neked szeretettel, van kiért élnem, van egy pillanat, amiben megcsal a lélek. Megcsalt a lelked, meg vagyok nélküled, ha az ember egyszer, csak egyszer hisz benned. Nincs szó a fájdalomra, nem bírom nélküled, esély csak egy van, ember és élete.

A cikket írta: Sonia V.

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: