újabb események régebbi események további események
20:27
Meet sexу girls in yоur сity: http://6i9.co/2qtu regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...
17:12
CharlesTup regisztrált a weboldalra
13:51
Find уoursеlf a girl fоr the night in уour сitу АU: http://osp.su/25e5469 ...
11:11
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:18
ahjc.irfCitle regisztrált a weboldalra
14:42
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
06:16
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:13
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
03:20
Аdult оnlinе dating рhonе numbеrs: http://osp.su/4c8bbab regisztrált a ...
20:03
Brentbit regisztrált a weboldalra
14:22
Új cikk került fel a weboldalra
09:33
hello bro www.google.com/FelaTeme TYJWfelesegek.huYUIR regisztrált a ...
07:39
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
07:38
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Mert méreg...

2014. február 21. - Látogatók száma: 68

Mert boldog csendben él, és a vitriol én vagyok, megoldás a mérleg állás, üveg mérlegen...mert a hajszál könnyebb egy kutyánál. Sőt Ő még öregebb nálunk, mert az első barátom neve napját köszönhetem neki, azaz ezeregyszáz tök mindegy...Mert én is érzem az

érintésében, nem vagyok kirekesztve, csak érzem az érintésében. Egy kis virág, a völgy ölén oly boldog csendben él. Mint esti napfény oly derűs és hallgat, mint az éj. Ismerj fel, hát mert maradok, aki voltam, és a feltámadás a vízből, porból...vagy, aki az uram borát issza, azt jól tudjuk, még fog verset írni...mert én is olyan pólót hordok, mint a tesóm...Sólyom nem hoz fényt, csak akkor ha meghal valaki, akiért érdemes volt élni...és születik valami új, amiért érdemes tovább menni. Csak azért is szerelem, mert a Szabó Lorándné nem leszek. Akkor inkább elveszek, elveszek...Soha vissza nem jövök, megyek. Mert Balaton a magyar tenger! Sőt a kobra, is beteszi az ajtót mögöttem. Kiköpött tökéletes a világ, és mindig szebb, mint ha a Bermuda háromszöget mutatnám meg, ezért nincs lakat az Áronon túl, és a húgomon kívül, nincs mit tenni egymásért, mert minden embert, egyenlőként szeret...s hosszú vizeken, elhajózunk. Csak a kutyám maradjon, majdani, de akkor is létező, igaz és örök...mert summer wine-t akarok inni...from me to you...Mert maradok, az aki mindig is voltam...Sötét ez a nap, de megéri, mert akkor fogok zenélni, ha leszálltam a holdról, hogy eltakarjam a szemét, mikor lelövöm, mint egy kutyát...mert ne ölj, ne paráználkodj!

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. július 15. 13:24
Mindig elhatározom, hogy a névnélküli cikkekhez nem szólok hozzá, mert eszembejuttatja a hajdani időket, amikor névtelenül bárkit bemocskolhattak, feljelenthettek és az acnélküli meg röhögött a markába..Megmondom őszintén( ez nem kritika, hanem az én meglátásom),-a szerkesztőség helyében nem is engednék ilyen cikkeket közölni, de nem az én dolgom ennek eldöntése, csupán ez a véleményem, ha nem is érdekel senkit. De legalább vállalom..
A cikkel kapcsolatban: az egész egy nagy zagyvaság, hozzá sem lehet szólni, mert nincs kitől megkérdezni, mi akar ez lenni? Az egyetlen értelme, hogy valaki most jókat derűl magában, hogy rávett embereket, akik elolvasták! Azért tiszteljük már egy kicsit egymást!! :(
2014. július 15. 12:49

megtekintés Válasz erre: KiralyCsilla1965 - 2014. március 2. 13:35

Akárki írta(bár sejtésem van) ekkora baromságot még életemben nem olvastam!
Csak így tovább, csak előbb dugd el a klaviatúrádat, és minden íróeszközt a közeledből, nehogy beleakadjon még egyszer a kezed!
Bocsi! :)

Csatlakozom!!!! :-)
2014. március 2. 13:35
Akárki írta(bár sejtésem van) ekkora baromságot még életemben nem olvastam!
Csak így tovább, csak előbb dugd el a klaviatúrádat, és minden íróeszközt a közeledből, nehogy beleakadjon még egyszer a kezed!
Bocsi! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: