újabb események régebbi események további események
05:55
wadbikaiy válaszolt egy szavazásra
05:54
wadbikaiy új cikket töltött fel
05:46
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
21:38
SamuelOrals regisztrált a weboldalra
19:56
szhm97 regisztrált a weboldalra
12:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
22:05
Самое надежное онлайн казино, ДЖЕКПОТ КАЖДЫЙ ДЕНЬ ОТ 1500000 РУБЛЕЙ: ...
13:58
Black Ice módosította a cikkét
13:56
Black Ice új cikket töltött fel
18:20
72 Legit Ways To Make Money And Passive Income Online - How To Make Money ...
15:14
wadbikaiy új cikket töltött fel

Mert méreg...

2014. február 21. - Látogatók száma: 68

Mert boldog csendben él, és a vitriol én vagyok, megoldás a mérleg állás, üveg mérlegen...mert a hajszál könnyebb egy kutyánál. Sőt Ő még öregebb nálunk, mert az első barátom neve napját köszönhetem neki, azaz ezeregyszáz tök mindegy...Mert én is érzem az

érintésében, nem vagyok kirekesztve, csak érzem az érintésében. Egy kis virág, a völgy ölén oly boldog csendben él. Mint esti napfény oly derűs és hallgat, mint az éj. Ismerj fel, hát mert maradok, aki voltam, és a feltámadás a vízből, porból...vagy, aki az uram borát issza, azt jól tudjuk, még fog verset írni...mert én is olyan pólót hordok, mint a tesóm...Sólyom nem hoz fényt, csak akkor ha meghal valaki, akiért érdemes volt élni...és születik valami új, amiért érdemes tovább menni. Csak azért is szerelem, mert a Szabó Lorándné nem leszek. Akkor inkább elveszek, elveszek...Soha vissza nem jövök, megyek. Mert Balaton a magyar tenger! Sőt a kobra, is beteszi az ajtót mögöttem. Kiköpött tökéletes a világ, és mindig szebb, mint ha a Bermuda háromszöget mutatnám meg, ezért nincs lakat az Áronon túl, és a húgomon kívül, nincs mit tenni egymásért, mert minden embert, egyenlőként szeret...s hosszú vizeken, elhajózunk. Csak a kutyám maradjon, majdani, de akkor is létező, igaz és örök...mert summer wine-t akarok inni...from me to you...Mert maradok, az aki mindig is voltam...Sötét ez a nap, de megéri, mert akkor fogok zenélni, ha leszálltam a holdról, hogy eltakarjam a szemét, mikor lelövöm, mint egy kutyát...mert ne ölj, ne paráználkodj!

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. július 15. 13:24
Mindig elhatározom, hogy a névnélküli cikkekhez nem szólok hozzá, mert eszembejuttatja a hajdani időket, amikor névtelenül bárkit bemocskolhattak, feljelenthettek és az acnélküli meg röhögött a markába..Megmondom őszintén( ez nem kritika, hanem az én meglátásom),-a szerkesztőség helyében nem is engednék ilyen cikkeket közölni, de nem az én dolgom ennek eldöntése, csupán ez a véleményem, ha nem is érdekel senkit. De legalább vállalom..
A cikkel kapcsolatban: az egész egy nagy zagyvaság, hozzá sem lehet szólni, mert nincs kitől megkérdezni, mi akar ez lenni? Az egyetlen értelme, hogy valaki most jókat derűl magában, hogy rávett embereket, akik elolvasták! Azért tiszteljük már egy kicsit egymást!! :(
2014. július 15. 12:49

megtekintés Válasz erre: KiralyCsilla1965 - 2014. március 2. 13:35

Akárki írta(bár sejtésem van) ekkora baromságot még életemben nem olvastam!
Csak így tovább, csak előbb dugd el a klaviatúrádat, és minden íróeszközt a közeledből, nehogy beleakadjon még egyszer a kezed!
Bocsi! :)

Csatlakozom!!!! :-)
2014. március 2. 13:35
Akárki írta(bár sejtésem van) ekkora baromságot még életemben nem olvastam!
Csak így tovább, csak előbb dugd el a klaviatúrádat, és minden íróeszközt a közeledből, nehogy beleakadjon még egyszer a kezed!
Bocsi! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: