újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

LEVÉL HÚGOMNAK

2010. szeptember 20. - Látogatók száma: 63

Hurrá!!! Nyaralunk!

„Szia Gyönci!

Először is köszi, hogy Krisztit vállaltad. Így én is nyugodtabb vagyok, leszek, és ki tudom élvezni a pihenés minden percét.

Egy-két instrukció Krisztihez. Próbáld elérni, ha tudod, hogy

 végre fürödjön meg. Annyi remek kence-fice van, én imádom és ki is próbáltam valamennyit. Érd el nála, ha tudod, hogy ő is – mutass példát előtte! Rám nem hallgat, neked talán sikerül.
 Tudod! Napi egy sör, mert nála a sok is kevés. Nem ismer mértéket!
 A fagyasztóban van borsó, zöldbab, spenót (a középső fiókba) most vettem, de már lehet kapni frisset, azzal is telik az idő, míg kiperkáljátok.
 Krumpli, hagyma, fokhagyma van a spájzban, de azt is lehet már újat venni, ha szeretitek.
 Segíts neki, bár tudom, hogy megteszed anélkül, hogy mondanám a főzésben, szeret főzőcskézni, de mindig elsokallja. Csak kis adagot engedj neki, mert kifőz a vagyonunkból. Nagyon sok megy pocsékba, mert nem fogy el, én meg győzöm kiöntögetni.
 Nasi van ott, ahol láttad.
Érezd jól magad és ahogy gondolod a családodról se feledkezz meg, de neked sem árt egy kis kikapcsolódás, még ha nem is az a szokványos „pihenés” ill. szabadság.
Tévézzetek, olvass sokat, keresztrejtvényt fejts és aludj jó nagyokat.
A szobámat – tapasztalni fogod – alaposan szellőztesd ki, én sajnos kegyetlen vagyok a cigizést illetően. Tudom milyen büdös, de ne fintorogj, az fájna. Csak módjával!
Krisztinek nem tetszik az illatosító, pedig be lehet állítani időre, ezért nincs illat, csak büdös bagó, meg …. én nevezem úgy „pince szag”, mivel közel vagyunk a földhöz és olyan sötét a szobám, mintha a pincébe mennék. És hideg is! Ezért takarózz a meleg, flanel huzatú ágyneművel.
Kriszti korán ébred, de ne hagyd, hogy téged is befolyásoljon, hagyjon aludni, ameddig szereted. Nem muszáj elpakolnod az ágyat, én is gyakran úgy hagyom, ha tudom, hogy nem jön úgyse senki, nincs vele este gond. Ahogy gondolod.
Használd a kis mágnestáblámat, jó arra, ha valami eszedbe jut, azt felírod, majd letörlöd. Szórakozz!
Tiszta törölközőt találsz a szekrényemben, ott alul, ahol a fotók is vannak. Mondtad, hogy megnézegeted a képeket. Legalább látni fogod, mire nem jutott eddig figyelem, egy albumra. Talán majd egyszer!
Remélem elég lesz a pénz, te oszd be. Nem szoktam számolni mennyit költök, mennyi az elég. Úgyse mentek sehová, de azért, ha kedvetek van – itt hagyom Kriszti bérletét – elmenni egy bevásárlóközpontba, körülnézni, esetleg a Plázába, egy moziba!!! Nekem eddig még nem jött össze.
Voltam kint a héten a kertben már a vihar után és tereprendezést csináltam, palántáztam, a legjobbkor, utána jó kis eső volt, most hét végén pedig kint mindent elrendezek. Tudom, fáj a lábad, nincs kedved kimenni, majd ha itthon leszek egy hét végén azért kerítsünk rá sort.
Most inkább befejezem!
Érezzétek jól magatokat, Szia! Szia! És még egyszer köszi! Az Aqua Therm Hotelben leszünk.”

A cikket írta: zsoltne.eva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. november 7. 12:30
Azok a régi szép idők!

Egyszer azért mégis sikerült megtudnom milyen egy wellness hétvége, Zalakaroson. :-)

Jóóó
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: