újabb események régebbi események további események
07:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Megint köztetek...

2010. szeptember 7. - Látogatók száma: 132

Kedves Mindenki! Igen hosszú kihagyás után most újból köztetek. Sok minden történ velem az utóbbi időben.

Először is köszönöm, hogy írtok, vártatok rám. Most itt vagyok és elmesélném, hogy mi történt velem az elmúlt időszakban.
A szomszéd sráccal teljesen megszakad a kapcsolatunk, vagyis majdnem teljesen, mert a szüleim mellett vett egy házat. Elég vicces, mert ugye mi is árultuk a házunkat és az egyik cikkemben említettem, hogy az lenne a legrosszabb az egészben, ha véletlen megint úgy vásárolnánk házat, hogy egymás közelébe kerülnénk. Végül nincs már köszönésen kívül semmi más köztünk, és ez így is van rendjén. Így utólag visszagondolva, nem kellett volna belebonyolódnom semmibe, nagyon ki voltam borulva, a nyár folyamán 10kg-ot fogytam.
A házunkat már nem áruljuk. Mikor bevettük a táblát az ablakból rögtön jött egy fiatalember, hogy nagyon érdekelné, de nem bírtunk megegyezni.
Azt hiszem, mondhatom, hogy olyan a kapcsolatom a férjemmel, amilyen már nagyon régen volt.
Most volt a házassági évfordulón és egy olyan romantikus gyertyafényes vacsorával készült, hogy én ilyen meglepett még sosem voltam. A legszebb meglepetés, amit tőle kaptam.

A cikket írta: K. Anna

10 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 13. 17:33
Szia Anna!
Elolvastam az összes cikkedet,nagyon tetszik az őszinteséged. Remélem ha összejön a kinti élet akkor sem tűnsz el közülünk,és mesélsz még.
2010. szeptember 11. 13:55
Jó, hogy ujra irsz és hogy ilyen pozitiv dolgokrol számolsz be. A kislányotoknak nagyobb törés lenne az apa nélküli időszak, mint hogy idegen országban kell élnie a szüleivel.Sokkal hamarabb fog akklimatizálódni, mint Ti felnőttek.És a nyelv sem lesz neki annyira nehéz, hogy megtanulja. Hidd el, ebből csak profitálni fogtok mindannyian.
2010. szeptember 8. 17:51
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat és a biztató szavakat. Igyekszem a legjobb belátásom szerinte irányítani az életünket.
2010. szeptember 8. 17:18
Örülök Anna, hogy ismét közöttünk vagy,...már nagyon hiányoztál. Örülök az életed alakulásának is, legyél bátor. Fiatalon az ember hegyeket képes megmozgatni.....főleg, ha ezt nem egyedül teszi. De úgy látom a tervetek már kész,...csak a megvalósítás van hátra.
Sikeres és boldog életet kívánok nektek.
2010. szeptember 8. 12:50
Szia Anna! Ha együtt vagytok, mindegy, hogy hol.... Én Angliában vagyok egy ideje, szintén kényszer, de egyelőre gyerekek nélkül. Ez a rossz benne, egyébként minden jó, ne félj, jó lesz!! Egyébként én magyar gyerekeket tanítok kint :-)))) Ha bármiben segíthetek írj rám priviben!
2010. szeptember 8. 11:16
Szia!!!!! Kívánom ,hogy minden álmod váljon valóra!!!!!!! Puszi: Monic
2010. szeptember 8. 09:47
Nem tudod mennyire örülök, hogy itt vagy:-))) Én is a könyörgők táborában voltam;-) Remélem NET az kint is lesz és nem maradunk hírek nélkül rólatok.
Pinokkió
2010. szeptember 8. 09:34
Jó olvasni, hogy egyenesbe került az életed. Állj pozitívan a változás elé. Az jó , ha a férjed állást kapott, a gyerekek meg könnyen alkalmazkodnak és tanulnak. Hidd el nem fog a kárára válni, ha megismer egy új kultúrát és nyelvet.
Neked viszont keményen támogatnod kell a férjed és a gyereked.
Ha egyedül érzed majd magad, vagy egy kis támogatásra van szükséged, akkor itt biztosan barátokra találsz.

Ui: a -10kg meg egy kicsit irigylem
2010. szeptember 8. 08:31
Örülök, hogy újra köztünk vagy!
2010. szeptember 8. 00:02
Kedves Anna!

Én viszonylag új vagyok, de kívánom, hogy minden úgy sikerüljön az Életben, ahogyan azt elterveztétek. Legyen minden úgy ahogyan szeretnéd, legyetek nagyon boldogok az idők végezetéig, sikerüljön megtalálnotok az anyagi és lelki egyensúlyt. Találjátok meg a helyeteket a világban. Azt ne feledd, net mindenhol van, és írj azért tudasd hogyan sikerültek a dolgaid. Kívánok nagyon sok sikert, jó szelet a vitorládba, horgonyt fel! Üdvözöllek és várom a jelentkezésedet, de még mielőtt elmégy írj nekünk!!!!! Üdv Éva.
2010. szeptember 7. 23:07
Anna örülök, hogy visszatértél közénk. Remélem újra fogsz írni nekünk mint rég
:-))Pussz
Tündér:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: