újabb események régebbi események további események
18:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:26
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
23:22
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Ilpaki új cikket töltött fel
12:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:19
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába
15:12
Vortexdmo regisztrált a weboldalra
14:42
Stanmoretnm regisztrált a weboldalra

Tátott szájjal

2013. december 7. - Látogatók száma: 56

Szárnyalj..szoktam mondani, könnyű, de megtenni nehéz! Szóval, óvva intett anyám...meg nem merj szólalni: Egy szónak is száz a vége...százezerszer mondom el. Most hinned kell nekem...Legalább Te maradj itt...kecskére káposztát?

Hogy nyal az angyal?
-Tátott szájjal!
Az már biztos, hogy fair! Neki semmi nem elég...semmi sem elég, semmi sem elmondatott, csak az,hogy anyám, már biztos, hogy feleség...ha nem, akkor elvált nő, ha nem akkor pedig elmondatott, ami el nem mondható!
Akárhány szeretőt, szerelmet találtam ki magamnak, mindig Ő jött! A nagy alfa...én pedig itt nyavalyogva születtem meg, mert seggel sem jöttem volna ki belőle, ha Ő lesz az anyám! Minek nekem barát, ha ott hagyom a szarban? Mert senki nem volna jó, hisz sírni volna jó! Én ide születtem, ez itt az én hazám, és csak az anyám ismer! Nem tagadom, olyan mint én, de nem hinném, hogy nyalt azért, hogy meghaljon! Mintha a testvérem megkapta volna amire vágyott! Legalább! Még arra is fel voltam készülve, hogy Ő sem kapja meg! Na ezért maradok angyal...még a dalok sem a régiek! Mocskos fecskendő!
Köszönöm...bevezetőnek talán megteszi Péntek is! Maradok ha akarod! Olyan mint egy angyal! Pedig nem az, mert mindig frissebb és készebb...ezt mondta nekem az orvos, maradjak kész és kész! Itt tartottunk, nem hogy még bezárnak egy ketrecbe...ma jó a ketrecemben! Én is büszke vagyok, mert csak az apám szarvazhat fel és senki más nem! Ennyi! Ha egyszer elvesztenéd, angyal szárnyaid, várjad a csodát! Én vártam...sose mondtam bánd, sose mondtam ne tedd...tanulok minden nagyobb bukásból lesz egy angyal! Felszarvazott angyal nem létezik csak csoda szarvas! Én ezt tanultam! Még mit nem szeretnél...? Szűzet? Tűzzel vassal küzdök, de nem kell minden áron...tudd meg van ami csodálatosabb annál, hogy kiszolgálod a tested a lelked...mert a harcos mindig támad, a harcos mindig figyel...ha szabad leszek...minden, ami jó! Vér a vérért nem ontja ki egymást!
-Szóval, hogy nyal az angyal?
-Tátott szájjal!
-Nem, kecskére, kecskét...!

Üdv - Alíz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. december 9. 05:33
Jó kép! -)
2013. december 9. 05:32
Lenyűgöző őszinteség...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: