újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nem vagyok szerencsés

Látogatók száma: 100

Azért adtam ezt a címet mert nekem nincs szerencsém ilyen téren hogy segítene a párom . Mindent nekem kell csinálnom ! És bevallom őszintén hogy mostanában már kezd betelni az a bizonyos " pohár". Néha elmosogat ! De ezen kívül semmi! ..........

Vagy segít bepanírozni a húst .
Mint jó házi asszonyka szép tisztaságal, és finom ebédel az asztalon várom őt.
Vagyis meddig tiszta minden ?
Míg nincs itthon .
Teljesen kivagyok tőle úgy érzem nem becsüli a munkámat.
Nem elég hogy az a napjaim tiszta stresszek.
De még ő is !
Példa : Hazajön és a cipőt könnyebb a cipő tartó mellé tenni .
A ruháit szanaszét löki ! Én pedig megyek utána és rakom el!
A ruhás szekrényébe nem győzöm hajtogatni a ruháit.
A fürdőbe ha fürdik mit hagy maga után arról nem is beszélve.
Elegem van !!!!!!
Nem takarítónak szerződtem.
Oké hogy nő vagyok és megcsinálom , de azért szerintem mindenek meg van a maga határa.
Még azért,vannak rendszerető férfiak is. Nekem volt egy barátom neki, a ruhái szépen behajtva ,vasalva, és szobájában mindenek meg volta a helye.
És ezt mind ő csinálta egyedül..
Lekiabálom a fejét és mindig azt mondom neki .
Tudod mit! Holnaptól kezdve nem fogok csinálni SEMMIT!
De aztán még sincs így :(
Nem bírom ki.
Nem bírom a rendetlenséget és takarítok.
Még nincs gyerek . De olyan mintha lenne .
A tesóm kislánya is rendszeretőbb mint ő ,pedig a gyerek még csak 4 -éves.
Elegem van mert, nem az vagyok aki vagyok mellette .
Próbáltam kedvesen megkérni de akkor sem.
Semmi !
Utálok veszekedni , és vitatkozni is.
Olyan embert hoz ki belőlem ami nem is vagyok.
De ezen kívül más problémák is vannak.
Nem tudom hogy jól döntöttem -e.
:(

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az nem rendetlenség, csak vàltozatosabban helyezkednek el a dolgok egy nagyobb tértartomànyban.
Sztem, ha a férjed ùgy szereti, akkor hagyogassa szét a holmikat, ha te meg inkàbb mindent egy helyen szeretsz, akkor rakosgasd el öket.
Èn ugyan nem értem, h. mi jò van az àllandò rakodàsban.
Tobbnyire ilyenek a ferfiak, ha nagyon szereted ez eltorpul mellette.
Tobbnyire ilyenek a ferfiak, ha nagyon szereted ez eltorpul mellette.
Engem is idegesitett osszekoltozes elejen,h. nem segit szinte semmit a ferjem.de mar megszoktam.kritikusabb idoszakok viszont szoktak lenni.ilyen pl.amikor nagyon.nagyon kene a segitsege es megse segit be.
Cikkíró
cikkíró párbeszéd

megtekintés Válasz erre: férj

amióta Éva összebútorozott Ádámmal, ez a téma azóta aktuális és szerintem örök téma lesz
rend, tisztaság, ésszerűség?
sokszor nem egyeznek ezek a fogalmak, mert van úgy, hogy a nő rendet akar, de nem ésszerűen, jó van úgy is, hogy a férfi nem figyel erre, mert a pénzszerzésen, a megélhetésen jár az esze, a nő meg semmiségeken veszekszik

Én is pénzkereső vagyok.
amióta Éva összebútorozott Ádámmal, ez a téma azóta aktuális és szerintem örök téma lesz
rend, tisztaság, ésszerűség?
sokszor nem egyeznek ezek a fogalmak, mert van úgy, hogy a nő rendet akar, de nem ésszerűen, jó van úgy is, hogy a férfi nem figyel erre, mert a pénzszerzésen, a megélhetésen jár az esze, a nő meg semmiségeken veszekszik
Cikkíró
cikkíró
:)
Hát keményebb kell lenni, zsákba szedni neki mindent, amit széthagy és a kuka mellé tenni, aztán egyrészt keresheti, másrészt reméljük tanul belőle, ha nem elviszi a kukás kocsi.
Cikkíró
cikkíró
Az lehet :)
én bizony ott hagynám a cipőt a cipőtartó mellett, stb. elfér ott, ha neki jó. nem kell mindig patikatisztaság. főleg ha veszekedni is kell miatta. nehogy megsértődj már, de ha ennyire kényes vagy, egyedül kellene élned.
Nálunk is voltak az elején ilyen gondok. A férjem nagy motoros volt, míg udvarolt, én is megszerettem, de aztán egyre kevesebb időm volt elmenni, mert mindég csinálni kellett valamit. Egyszer ki is fakadt, hogy azelőtt, míg nem házasodtunk össze, mindenre ráértem, most meg nem!
Na akkor kapott!! Elmagyaráztam, ha nem kéne állandóan utána... stb, akkor én is ráérnék, és ha ketten csinálnánk, sokkal hamarabb menne, sőt,ha egy kicsit odafigyelne, és nem pakolná szét, még jobb lenne. Megegyeztünk, Ő segített, én mentem. Egy ilyen alkalommal, éppen segített mosni, jött az Édesanyja. Ritkán láttam valakinek az arcára fagyni a mosolyt, de ezt akkor megtapasztalhattam!! Kisfiamm!!!! Mit csinálsz!!! csak nem mosol!!! Soha nem csináltál ilyet!!!!.....És a kisfia akkor elmagyarázta, hogy ha ketten csináljuk, sokkal hamarabb a végére jutunk. Nagyon büszke voltam rá!
Na de azért nem volt ez mindig így. A gyerekek nőttek, mindenki szerette elhagyni a cipőjét éppen, ahol!, én meg csak mondtam a magamét.Falrahányt borsó volt, mígnem betelt a pohár, és tényleg kihajigáltam az összes cípőt. Nos, aki látta visszahozta, a férjem nem látott nem hallott, az övé kint maradt. Naná, hogy eleredt az eső, és elázott minden. Kaptam is,én meg mondtam nem érdekel. De innentől kezdve, mindenki tudta, hová kell tenni cipőjét. Úgy hogy minden csak nevelés kérdése, de ebben Neked kell határozottnak lenni. Üdv Magdi
Hát azt hiszem én betartanám a nem csinálok semmit és valóban ülnék és nézném amint szétdobálja a cuccait. Majd ha kell előveszi vagy megkeresi. Az a baj, hogy rögtön ugrassz és megcsinálsz mindent. A hibái pedig előbb kellett volna kideríteni és utána férjhez menni hozzá!! Nem bántani akarlak, de ez így van. Utólag már nincs reklamáció! A boltokba ki van írva a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!! Megtörtént a dolog, elmentél, most fizetsz!!! Mi lesz ha lesz gyerek? Inkább most próbáld meg rákényszeríteni a rendre, mert később még nehezebb lesz!!
Cikkíró
cikkíró
Igen tudom hogy igazad van Nárcisz.
Az elejétől kezdve így viselkedik . És nevetséges de ő azt is megmondta nekem hogy őt az sem zavarná ha nem csinálnák semmit.
Beszélgetünk sokat az ügyről és addig tart míg bemegy a fülén és a másikon ki is megy.....
Mivel a "más problémák" előttünk ismeretlenek, így nehéz segíteni abban, hogy jól döntöttél-e?
Férjed viselkedése a neveltetéséből fakad,...... de amikor összeköltöztetek (vagy házasodtatok), onnantól ezen lehetett volna változtatni.
Azt írod, ahogy ő széthagyja a ruháit, te olyan sorrendben pakolsz el utána.....Miért is rakodna el maga után, ha te megcsinálod helyette, ráadásul mindjárt. És miért viselkedne másképpen, amikor rendszeresen csak ígéred neki azt, hogy holnaptól nem fogsz csinálni semmit....közben ugyanúgy folytatódik minden. Ezért nem vesz komolyan téged. (Mellesleg ez gyerekes viselkedés.)
Tudom, hogy nehéz, de próbáld megtartani a szavad és legyél következetes. Beszéljétek meg szemtől szembe (ne csak úgy "lekiabálva a fejét"),...--de most komolyan--,....hogy hétfőtől nem fogsz helyette elpakolni,......sőt adjál neki a háztartásban is feladatot. Legföljebb egy hétig kupi lesz a házban...de célt érhetsz...!!! És a pakolászás helyett menjetek el együtt valahová.
Hogyan fogod bírni, ha majd gyereketek lesz?.....Ezt a gondot addig kell megoldani.
Cikkíró
cikkíró
Nem biztos hogy jól:(
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: