újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

A pap - játékra

2018. július 31. - Látogatók száma: 56

Kakukkfióka, Tánctanár, Aggastyán, Bankrablás, Harapófogó,

Az első pasim tizenöt éves koromban afféle modern Robin Hood volt. Nekem legalábbis ezt mondta. De ma már az ötödik évet üli a húszból fegyveres bankrablásért, engem meg itthagyott a három kis purdéval és még csak tizenkilenc vagyok.

Hogy valahogy átvészeljem ezt az egészet, visszaköltöztem a mélyen vallásos, kicsit bigott szüleimhez. Így el tudtam járni napszámba míg anyu vigyázott a kicsikéimre. A szüleim áldott jó emberek, sose bántak velem feketebárányként, mindig a jót keresték bennem és próbáltak bevonni a közösségi életbe.

Vasárnaponta még a plébánost is meghívták ebédre, hogy így is támogassák az egyházat. A plébános már hatvan éves aggastyán volt. Korábban tánctanár akart lenni, de egy baleset keresztülhúzta a terveit, viszont megtalálta istent és akkor hivatást váltott.

Négy hónapja az egyik ebédnél mellém ült és közben végig simogatta a combomat. A meglepetéstől moccanni és reagálni se mertem, úgy lefagytam. Ő meg bátorításnak vélte a tűrésemet, mert a desszert végére már a bugyimban volt a keze.

Egy héttel később a szüleim meg a húsvét miatt gyónni illett mennem. Itt a nagyváros peremén ez is időpontra megy, és én voltam az utolsó. A plébános elég modern, nem a gyóntatófülkében gyóntat, hanem a nappalijában, mert hogy ott barátságosabb. Nem követtem el semmi illetlent, úgyhogy harapófogóval se tudott kihúzni belőlem semmiféle bűnt. Beszélgettünk, aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy a szoknyám alatt megint a lábam közt matat. Ügyesen és tapasztaltan tapintott rá a csiklómra és kevés volt bennem az ellenállás, annyira ki voltam már éhezve egy kis simogatásra. Körkörösen játszani kezdett rajta, s közben lehúzta a vállamról a ruhám pántját és csókolgatni kezdte a nyakam, majd a vállam, s végül a lefejtett ruhámból kibukkanó mellbimbómra tapadt a szája.

Hevesen megszívta és a nyelvével maszírozta a bimbómat, a vágytól jobban szétnyitottam a lábam és az ujjait belémfúrta a G pontomat izgatva. Már nem érdekelt, hogy hol vagyok, hogy ki vagyok én és ki ő és leszartam, hogy nem szabadna, mert nem én kezdtem. A reverendája alá nyúltam, hogy megkeressem a dorongját, amit nem is volt nehéz, mert hatalmas volt és merev mint egy friss és méretes kígyóuborka. Megemeltem a csípőmet, hogy lehúzza a falatnyi bugyimat és mire ötig számolhattam volna már belém is hatolt. Halk sikoly hagyta el a számat, amit a szájával tapasztott be majd nagyon durván meghágott misszionárius pózban.

A következő három hónapban kétnaponta mentem önkéntes munkára a szüleim javaslatára a templomba. Nem volt olyan alkalom, hogy ne rakott volna meg istenesen a plébános. Az első misszionárius póz után volt, hogy keményen meglovagoltam, máskor meg elkapott, a konyhaasztalra lökött, leszorította a fejem és keményen belém vágta hátulról mint az állat, volt egyszer gyengéd, másszor durva de minden percét élveztem minden pillanatban.

Eltelt két hónap mire eszembe jutott, hogy már a második mensesem is elmaradt. Mire orvoshoz kaptam időpontot már három hónapos terhes voltam. Elmondtam a plébánosnak, aki annyival rázott le, hogy még egy kakukkfióka belefér a purdéim közé. Többet nem hívott önkéntes munkára és ebédre se jár hozzánk. Kiestünk a pixisből. Most az Etelka jár hozzá a szomszéd utcából, aki nevelőszülőknél lakik és még csak tizenhét. Még eddig nem montam el senkinek.

A cikket írta: kalozlány

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: