újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Félelmek

2019. április 15. - Látogatók száma: 38

Játékra!

Lilaakác,
Sóvárgás,
Türelem,
Óvatos,
Kérdés,

Én olyan hülye óvatos típus vagyok, nem veszem észre a jeleket csak utólag. Akkor meg már cseszhetem. A pillanat elszalad, sokadszorra is hülyén érzem magam és várhatok türelemmel a következő alkalmas pillanatra.

Lilaakác keretezte a bejárati ajtaját a pasimnak, a sorház utolsó házára pedig, ahol lakik, remek belátás van a körbenálló panelekből. Pont ez az, amiért ha néha pár percre meg is látogattam, mindig csak az udvaron beszélgettünk. A kisváros, ahol él, olyan mint egy nagy falu. Ha bementem volna, azt jelentette volna, hogy már dugtunk is. Nem is hívott be soha. Eddig.

De hétfőn felhangzott a kérdés:

- Bejössz egy kávéra?

- Most nem szokhatok vissza a kávéra - adtam meg a tőlem megszokott őszinte választ, anélkül, hogy belegondoltam volna bármit a meghívásába.

A kérdés is szokatlan volt, sosem hívott még be ezelőtt. Aztán pár másodperccel később megfordult a fejemben, hogy Mr. A talán a korábban szerencsétlenül félbemaradt intimitásunkat szerette volna folytatni, de akkor már késő volt.

Aztán még mutogatott valamit a kis udvarának kertjében, és újra megkérdezte: - Bejössz?

- Akarod? - kérdeztem, mert tényleg nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.

- Be akarok zárni elől, félek a besurranó tolvajoktól.

Ja, csak ennyi - gondoltam, majd elindultam utána.

A lakása hívogatóan barátságos és otthonos volt, puha, meleg színekkel. Ő elpakolt pár dolgot, miközben én végig rémesen zavarban voltam, és utána kimentünk a hátsó bejáraton át a kertbe. Kicsit beszélgettünk még, majd elköszöntem.

***

Utólag be kell vallanom magamnak, hogy félénkségem oka, hogy valóban félek. Nem attól, hogy elkezdődne egy vad kaland. Nem attól, hogy a szeretőmmé válna. Hanem attól, hogy folytatjuk, amit öt hónapja elkezdtünk, és aztán hirtelen megint leáll az egész. Vagy hogy majd félévente elővesz. Én majd ott állnék értetlenül és magamat hibáztatva, hogy nem tudom megtartani a pasit és csak marad megint a sóvárgás. Hogy csak arra kellek neki, de közben nekem ő már sokkal többet jelent. És ettől félek. Mert már most is többet jelent, mintsem szerettem volna. És meglehet, hogy túl romantikus és nem a földön járó vagyok. De szeretném, hogy szeressen. De türelem! Ne csak izgalmasnak tartson. Bár kiindulópontnak az sem rossz.

A cikket írta: L. Alexa

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: