újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

Kocsiban - 5szavas játékra

2019. április 1. - Látogatók száma: 48

Cica,
Ölelj,
Szertefoszlik,
Libabőr,
Szivárvány,

Bíborördög szaggatja le rólam a kis csipkét, mi szertefoszlik, mint a rózsaszín köd a lassan kiabránduló nő szeméről és szemérméről.

Ölelj, ölelj, csókold a szám! Nem kell a csend, sem a magány! - szól a nóta közben Tibibácsi három kívánságában a kocsi rádiójából, aminek a hátsó ülésén hatvankilencesbe lényegülnek át atomjaink.

Egy cica, két cica, száz cica haj, bekapta az icipici egeret - harsant a következő nóta, miközben bekapta a mellbimbómat az alkalmi pasim. Sssszzzzzzz! Ez fáj!

Libabőrbe öltözködök, amikor az ujjait végighúzza a tarkómtól a kőművesdekoltázsomig majd két kézzel markol a kemény fenekembe. Jézusúristen, csak oda ne te perverz!!!!!!!!!

Szivárványt szaró egyszarú pónikat láttam csillagok helyett, amikor bevágtam a fejem szélvédőbe, miközben megtöltött a pasi, mint öreganyám a vasárnapi levesbe a tyúkot, s miközben sikoltoztam, mint akit ölnek, az orgazmushullámomtól kioldódott a kézifék és megindult a kocsi.

Alkalmi pasim ugrott előre, hogy ne essünk a sötét verembe, csak szerelembe, de egye fene, kit érdekel, a lényeg, hogy mit szívtunk, ha már szívunk. A lényeg, hogy az alváz rendezett. Amolyan leszállópálya.

A cikket írta: kalozlány

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: