újabb események régebbi események további események
06:44
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
22:27
fhntvjyCitle regisztrált a weboldalra
19:45
Kbhrzcf regisztrált a weboldalra
19:36
Ilona módosította a cikkét
19:35
TimothySleek regisztrált a weboldalra
16:48
Gaya új cikket töltött fel
16:34
Ilona új cikket töltött fel
13:00
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
13:04
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
10:59
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
04:55
angelaDex regisztrált a weboldalra
23:34
READY SСHEМE ЕАRNINGS ОN THE INТERNET WITН МINIМUМ INVЕSТMЕNTS frоm $6976 ...
14:29
EugeneDom regisztrált a weboldalra
09:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:24
KenCreedmoorVeita regisztrált a weboldalra
06:00
JasonStoft regisztrált a weboldalra
19:01
WilliamItatt regisztrált a weboldalra
09:53
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
19:09
Haroldrah regisztrált a weboldalra

Erotikus

S/permanens I.

2011. augusztus 12. - Látogatók száma: 101

Mert a lét határozza meg a tudatot! Megiszod a lét, elmegy a tudatod. – kántálta barátaival – a megcáfolhatatlan igazságot - többször is az elmúlt napokban.

Egy hét tömény, koedukált tábori léttel a háta mögött, Ibolya hulla fáradt volt. Napközben egy-két óra munka, aztán kaja, pia, nők. Meg pasik. A reménybeli kosárlabda csapat tagjai. Non-stop buli, hét nap, hét éjszaka. Nappal badacsonyi bor-tortúra, éjjel meztelen fürdőzés és úszás a Balatonban. Mi szem szájnak ingere. Erotikus adok-kapok. Piálás reggeltől estig. Az első nap már agy halott részegre itta magát a társaság. Utána minden nap csak rá kellett tölteni egy kicsit. A pihenésre azonban nem lehetett panasza. A nyolc óra alvás az meg volt. Összesen, az egy hét alatt.
Talán egy darabig elég is volt a jóból – konstatálta magában a lány – hazatérve. De a film forog tovább… Annyi ideje maradt, hogy főzzön egy erős kávét, és letusoljon. Laza két óra, és jönnek érte. Hiába, első a munka aztán az örömök. Átpakolta a sporttáska tartalmát, kicserélte a koszos pólókat, és egy farmert is tett bele, meg tiszta fehérneműt. Egy farmerkabátot dobott még a táska tetejére. Igaz, hogy nyár van, de a Duna mellett? Aludni volna jó – gondolta. De nem lehetett. Várta egy újabb, ismeretlen hét.
Értelmiségi tábor. Mérnök-, közgazdász-, és jogászhallgatók, meg egy-két vállalatigazgató. Neves előadókat, professzorokat is meghívtak. Mindegy. Pár óra múlva odaérünk, regisztrálok, aztán alszom egyet… – gondolattal bóbiskolt el. A csengő hangja ébresztette.

Helyes kis tábor volt a Duna mellett. Faházakkal, fákkal, bokrokkal, és ápolt, szépen karbantartott parkkal. Az idő és a táboranyag is kellemesnek ígérkezett. A kaja azonban pocsék volt. Igaz, nem a kulináris élvezetek miatt szervezték.

Már az első nap feltűnt neki, hogy egy világosbarna hajú, folyton jókedvű srác – később kiderítette a nevét is, Géza - kedvesebb hozzá, mint a többiek. Folyamatosan az ő társaságát kereste. Állandóan segíteni akart. Tollat hozott, kávét és sört. Túlzott segítőkészsége zavarba is hozta. Reggelihez, ebédhez indulva - mindig - véletlenül egymás mellé sodródtak. Akarva-akaratlanul többször összeért a kezük. A srác keze néha a lány vállán landolt és meg-megsimogatta a haját. Ibolyának jól esett az előzékenysége. Átlagos, de jópofa srác volt, és a nevetése, a mosolya… tele volt, valami kisfiús bájjal, s ettől olyan különlegesnek tűnt. Mint férfi, azonban közömbös maradt a számára. Talán a negyedik nap este történt, hogy a közösségi szoba ajtajában futottak össze. Célfotóval sem lehetett volna megállapítani utólag, hogy melyikük hajolt először a másik szája felé. A hosszú, érzéki csók után szótlanul hagyták el a helyiséget.
Mekkora hülye vagyok! Nem jutott eszembe semmi értelmes. Egy szót sem szóltam. – tűnődött a lány később.
Géza a vacsoránál megnyugtatta, hogy nem is volt rá szükség.
Estére valami jó tündér segítségével, megüresedett a mellettük lévő faház. Már a közösségi szoba ajtajában elcsattant csóknál tisztában voltak azzal, hogy este nem a saját ágyukban fognak nyugovóra térni. Megvárták a takarodót, és csókolózva surrantak be az üres helyiségbe. Ösztönük az súgta, hogy ez az éjszaka nem csak az eddigi, megszokott - szerezzünk egy kellemes estét - című koreográfia lesz. Géza, végig simította a nő testét, érezte, hogy az kellemesen borzong. Ibolyának is forrt a vére. Bár egészen még nem tudta átadni magát az érzésnek. Érzékelte a gyengédséget, az erős férfit, az új kihívást. Hiszen régóta a régi megszokott barátai voltak. Minden mozdulatukat, reakciójukat ismerte már. Hát igen. Ő új. És jó! Nagyon jó. Izgató! Az utóbbi időben tartott a fiatalabb férfiaktól. Hogy miért? Nem tudta volna megfogalmazni magának. Talán, mert az előző barátja majd’ két évtizeddel idősebb volt nála. Géza egyidős vele. Igaz, hogy az önbizalomnak eddig nem volt hiányában, most mégis rájött a para. Igyekezett elhessegetni a kellemetlen érzést. Sikerrel. Reggelre már nyoma sem maradt a hezitálásának. Kicsit zavarta, hogy a fiú éjjel - amikor egymásba bújva végre elpilledtek – azt súgta a fülébe, hogy szereti.
folyt.köv.

A cikket írta:

10 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. augusztus 12. 17:48

megtekintés Válasz erre: heleenke - 2011. augusztus 12. 17:45

Szia Juli!

Szeretem az ilyen kellemes kis történeteket! Jól indul és a folytatása is biztosan jó lesz!

5* tőlem.

Puszillak

heleenke

Köszi Heleenke!

Igyekszem finom maradni. :-)

pusz
Juli :))
2011. augusztus 12. 17:45
Szia Juli!

Szeretem az ilyen kellemes kis történeteket! Jól indul és a folytatása is biztosan jó lesz!

5* tőlem.

Puszillak

heleenke
 
2011. augusztus 12. 16:40
Sziasztok Zsizsik és Lizelotte!

Köszi, hogy olvastátok. Hamarosan felteszem a másik részét is.

Pusz
Juli :))
2011. augusztus 12. 15:57
Egy kis pihenés, töltődés....a türelem pedig rózsát terem, vagyis jelen esetben egy jó cikket :)
Várom a folytatást.
Puszi, Zsizsik
2011. augusztus 12. 14:53
Jól indul...:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: