újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Erotikus

S/permanens I.

Látogatók száma: 102

Mert a lét határozza meg a tudatot! Megiszod a lét, elmegy a tudatod. – kántálta barátaival – a megcáfolhatatlan igazságot - többször is az elmúlt napokban.

Egy hét tömény, koedukált tábori léttel a háta mögött, Ibolya hulla fáradt volt. Napközben egy-két óra munka, aztán kaja, pia, nők. Meg pasik. A reménybeli kosárlabda csapat tagjai. Non-stop buli, hét nap, hét éjszaka. Nappal badacsonyi bor-tortúra, éjjel meztelen fürdőzés és úszás a Balatonban. Mi szem szájnak ingere. Erotikus adok-kapok. Piálás reggeltől estig. Az első nap már agy halott részegre itta magát a társaság. Utána minden nap csak rá kellett tölteni egy kicsit. A pihenésre azonban nem lehetett panasza. A nyolc óra alvás az meg volt. Összesen, az egy hét alatt.
Talán egy darabig elég is volt a jóból – konstatálta magában a lány – hazatérve. De a film forog tovább… Annyi ideje maradt, hogy főzzön egy erős kávét, és letusoljon. Laza két óra, és jönnek érte. Hiába, első a munka aztán az örömök. Átpakolta a sporttáska tartalmát, kicserélte a koszos pólókat, és egy farmert is tett bele, meg tiszta fehérneműt. Egy farmerkabátot dobott még a táska tetejére. Igaz, hogy nyár van, de a Duna mellett? Aludni volna jó – gondolta. De nem lehetett. Várta egy újabb, ismeretlen hét.
Értelmiségi tábor. Mérnök-, közgazdász-, és jogászhallgatók, meg egy-két vállalatigazgató. Neves előadókat, professzorokat is meghívtak. Mindegy. Pár óra múlva odaérünk, regisztrálok, aztán alszom egyet… – gondolattal bóbiskolt el. A csengő hangja ébresztette.

Helyes kis tábor volt a Duna mellett. Faházakkal, fákkal, bokrokkal, és ápolt, szépen karbantartott parkkal. Az idő és a táboranyag is kellemesnek ígérkezett. A kaja azonban pocsék volt. Igaz, nem a kulináris élvezetek miatt szervezték.

Már az első nap feltűnt neki, hogy egy világosbarna hajú, folyton jókedvű srác – később kiderítette a nevét is, Géza - kedvesebb hozzá, mint a többiek. Folyamatosan az ő társaságát kereste. Állandóan segíteni akart. Tollat hozott, kávét és sört. Túlzott segítőkészsége zavarba is hozta. Reggelihez, ebédhez indulva - mindig - véletlenül egymás mellé sodródtak. Akarva-akaratlanul többször összeért a kezük. A srác keze néha a lány vállán landolt és meg-megsimogatta a haját. Ibolyának jól esett az előzékenysége. Átlagos, de jópofa srác volt, és a nevetése, a mosolya… tele volt, valami kisfiús bájjal, s ettől olyan különlegesnek tűnt. Mint férfi, azonban közömbös maradt a számára. Talán a negyedik nap este történt, hogy a közösségi szoba ajtajában futottak össze. Célfotóval sem lehetett volna megállapítani utólag, hogy melyikük hajolt először a másik szája felé. A hosszú, érzéki csók után szótlanul hagyták el a helyiséget.
Mekkora hülye vagyok! Nem jutott eszembe semmi értelmes. Egy szót sem szóltam. – tűnődött a lány később.
Géza a vacsoránál megnyugtatta, hogy nem is volt rá szükség.
Estére valami jó tündér segítségével, megüresedett a mellettük lévő faház. Már a közösségi szoba ajtajában elcsattant csóknál tisztában voltak azzal, hogy este nem a saját ágyukban fognak nyugovóra térni. Megvárták a takarodót, és csókolózva surrantak be az üres helyiségbe. Ösztönük az súgta, hogy ez az éjszaka nem csak az eddigi, megszokott - szerezzünk egy kellemes estét - című koreográfia lesz. Géza, végig simította a nő testét, érezte, hogy az kellemesen borzong. Ibolyának is forrt a vére. Bár egészen még nem tudta átadni magát az érzésnek. Érzékelte a gyengédséget, az erős férfit, az új kihívást. Hiszen régóta a régi megszokott barátai voltak. Minden mozdulatukat, reakciójukat ismerte már. Hát igen. Ő új. És jó! Nagyon jó. Izgató! Az utóbbi időben tartott a fiatalabb férfiaktól. Hogy miért? Nem tudta volna megfogalmazni magának. Talán, mert az előző barátja majd’ két évtizeddel idősebb volt nála. Géza egyidős vele. Igaz, hogy az önbizalomnak eddig nem volt hiányában, most mégis rájött a para. Igyekezett elhessegetni a kellemetlen érzést. Sikerrel. Reggelre már nyoma sem maradt a hezitálásának. Kicsit zavarta, hogy a fiú éjjel - amikor egymásba bújva végre elpilledtek – azt súgta a fülébe, hogy szereti.
folyt.köv.

A cikket írta:

10 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: heleenke

Szia Juli!

Szeretem az ilyen kellemes kis történeteket! Jól indul és a folytatása is biztosan jó lesz!

5* tőlem.

Puszillak

heleenke

Köszi Heleenke!

Igyekszem finom maradni. :-)

pusz
Juli :))
Szia Juli!

Szeretem az ilyen kellemes kis történeteket! Jól indul és a folytatása is biztosan jó lesz!

5* tőlem.

Puszillak

heleenke
 
Sziasztok Zsizsik és Lizelotte!

Köszi, hogy olvastátok. Hamarosan felteszem a másik részét is.

Pusz
Juli :))
Egy kis pihenés, töltődés....a türelem pedig rózsát terem, vagyis jelen esetben egy jó cikket :)
Várom a folytatást.
Puszi, Zsizsik
Jól indul...:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: