újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy élet a másik után ... 3. Rész .

Látogatók száma: 61

Azt mondják ,hogy vak vezet világtalant .Ez most a mi esetünkre is elmondható ... Itt egy másik próbatétel a mi kapcsolatunkban...

Ahogy mondani szokták ,vak vezet világtalant.Ez most a mi esetünkben is elmondható.
Ha valami elkezdődik ,akkor rendszerint tovább folytatódik.Én mindenkinek azt mondom ,hogy soha még ilyen sorom nem volt ,mint amilyen most van.Én is lebetegedtem és nem vagyok terhére a páromnak ? Általában a férfiak nem szeretik azokat a nőket ,akik lebetegednek.Ők csak azt szeretik ,ha ők betegek és ők vannak kényeztetve,gondozva.Elmondhatom ,hogy most én is kényeztetve vagyok,hiszen én is lebetegedtem.Nem csak én kényeztetem a páromat.Ő is engem.

Nem is olyan régen ,túl sokat dolgoztam .Nagyon sok munkát vállaltam be.Nem számított az ,hogy milyen munka ,csak munka legyen.Energiámon túl vállaltam .Ahogy az orvos ,mondta ,20 éves szervezet nem bír el annyi munkát ,mint amit én elvégeztem.A napom a munkáról szólt,majd lerobbantam.Magammal nem foglalkoztam ekkor sem ,csak a a Családommal.Nem pihentem ,ahogy azt tennem kellett volna az előírások szerint.Azt sem mutattam ,hogy nem jól vagyok.Tettem azt ,amit én úgy éreztem ,hogy tennem kell.Dolgozgattam tovább kényszerből.
Január óta kezelésekre jártam mindennap.Elmondhatom ,hogy sokat javult az állapotom,de valami továbbra is megmaradt.A szédülés.
Szerencsére pozitív gondolkodásom van és viccesen mindenkinek azt szoktam mondani ,hogy ingyen szédelgek .Nem kell fizetnem alkoholért ,hogy ezt a hatást elérjem .
Azért öszintén szólva ,eléggé kellemetlen állandóan szédelegni.
Lejárt a kezelés.Visszamentem az orvoshoz.Átnézte a papírjaimat, széttárta a karjait ,majd azt mondta ,hogy tehetetlen .Fogalma nincs mi van velem ,majd felállt és indult kifele.Rémülten megkérdeztem ,hogy akkor most mi lesz velem ?Így nem maradhatok.Igaz,megszoktam már a szédelgést ,de azért ami sok ,az sok.Visszafordult felém ,elmosolyogta magát ,majd elköszönt.Kilépett az ajtón.
Gondoltam magamban ,ez szuper ... Ott álltam tovább ledöbbenve.Szóhoz sem jutottam.Kezeltek ,de nem tudni miért és mit ?Ez járt akkor ott az eszemben.
Az asszisztens rámnézett , szemein látszott az,hogy megsajnált .Gyorsan megsúgta hova menjek további vizsgálatra.Kérdeztem tőle ,hogy menjek tovább ,ha még beutalót sem adnak? Ő elmondta ,ha minden igaz ,oda talán nem is kell a beutaló,menjek nyugodtan. Megköszöntem a tanácsait,elköszöntem és már mentem oda ,ahova ő javasolta a további vizsgálatokra.Ahogy várakoztam ,közben hívtam a páromat , elmeséltem neki mi történt ,miben volt részem nekem is az orvosnál .Hívni fogom ,ha végzek és ha megtudok valamit.Behívtak ,minden vizsgálatot elvégeztek és kiderült ,hogy mégis csak oda tartozom a betegségemmel,ahol nem tudták mi bajom van,de azért kezeléseket szorgalmasan kiírták.
Itt az orvos masszírozást is javasolt .Elmeséltem neki nevetve azt,hogy a párom állandóan masszíroz már álmában is . Teljesen el vagyok kényeztetve.Ilyen sorom még soha nem volt.
Masszírozástól fogva mindent megkapok tőle azért ,hogy gyógyuljak. .Erre ő is elnevettemagát,majd folytatta ,hogy nem ám akkor is azt mondom ,ha nem fáj semmim ,hogy fáj,csak azért ,hogy masszírozzon. Mondtam a doktornőnek,hogy pedig szokta ezért füllenteni is ... Ekkor már együtt nevettünk.
A párom is el volt kényeztetve ,meséltem neki.Amikor a Kórházban volt ,a Kórteremben végig masszíroztam mindenét.Nem számított az ,hogy vannak ott .A lényeg az volt ,hogy neki jó legyen,ne legyenek fájdalmai.Az ő kezelő orvosa a páromnak mondta nevetve azt,hogy nagyon el van kényeztetve. Elhiszi ,hogy nagyon jól érzi magát ,hogy egy ilyen csinos nő masszírozza ,mint a párja.
Mondtam a párom orvosának,hogy a gyógyulás érdekében mindenre képes vagyok,kedves doktor úr.
A doktornő elnevette magát a mesémen,ami megtörtént eset volt.További szép napot köszönve neki, elköszöntem ,megköszöntem neki mindent.Mondta mosolyogva,hogy ilyen ember után mint én vagyok,már csak szép napja lehet.Az ajtóig elkísért és leköszönt ő is tőlem .

Vizsgálat után hívtam a páromat ,elmeséltem neki ,hogy most mit állapítottak meg.Nevetve azt mondtam ,hogy vak vezet világtalant .Hol én fogom őt ápolni ,hol majd ő engem.Eljött az az idő ,hogy mind a kettőnknek bizonyítania kell ,nem csak nekem.Hol én fogok majd feküdni ,hol majd ő .Engem is kényeztetni kell most,amit én alig várok.Nevettem tovább.
Eljött az este ismét.Jött haza a munkából.Én már mosolyogtam mikor megláttam őt.Egy szatyrot tartogatott a kezében ,majd mosolyogva átadta nekem azt.Kedvesen azt mondta,hozott nekem valamit.Ahogy megfogtam ,éreztem ,hogy jó melegség árad belőle és finom illat.Tudtam ,hogy valami nagyon finomat hozhatott .Az illata elárulta .Kibontottam amit kaptam. Szépen ,gusztusosan a tálra rakva ,sült krumplit és rántott húst hozott nekem ,savanyú uborkát is tett mellé.Nagy szemekkel bűvöltem egy darabig ,majd enni kezdtem,mint a Vuk a Tást . Megkérdeztem a páromat,hogy ő is evett már ?...Ettem tovább.
A nagy tányéron ami volt ,mindet megettem ,ami annyira finom volt ,hogy nem tudtam hol a határ.Amúgy nem szoktam sokat enni és nem este ,de ekkor valahogy annyira jól esett maga a gesztus ,hogy nem tudtam ellenállni a finomságoknak.
Evésközben rá - rá nézegettem, az arcán kedves mosolyt láttam ,majd megszólalt ,hogy ezt ő készítette el nekem.Elmosolyogtam ,hiszen gondoltam ezt én magam is,hogy ez volt az én meglepim ,ami nagyon jól esett.Főleg az esett jól ,hogy képes volt önmaga elkészíteni nekem ,pedig meg is vehette volna .Egyre több meglepiben van részem.Aki régebben ismerte a páromat ,ha elmesélném nekik,nem hinnék el,hogy az én párom mennyi mindenre képes azért ,hogy nekem örömet szerezzen.Először nekem kellett megmutatni milyen érzés az ,ha öröm éri és azt is ,hogy milyen érzés az ,ha valakit szívből szeretnek.
Egy kapcsolat attól igazán jó ,ha mind a kettő tud adni valamit a másiknak .Valamit ,amit a tiszta szívéből adhat.Nem a pénzbeni érték a fontos ,hanem hogy éreztessük a párunkkal azt ,fontos a számunkra.Erre nagy szüksége van mindenkinek,különösen akkor ,ha megbetegszik valaki.Az én párom most megnyugodott ,mert érezhette azt ,hogy én akkor is mellette maradok ,ha beteg,de én is megnyugodhattam .Az életben soha nem lehet tudni ,én mikor leszek komolyabban beteg.A sors kiszámíthatatlan ,de az biztos ,olyan pár talált meg ,akire ekkor is számíthatok,nem csak ő rám.
Azt mondják ,hogy vak vezet világtalant .Ez most a mi esetünkben is igaz.
Elmondhatom azt is ,hogy nagyon jó érzés kényeztetve lenni,nem csak kényeztetni.

A cikket írta:

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: