újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Felejtés

Látogatók száma: 73

Üdv. Én egy 38-éves férfi vagyok.2001-ben váltam el. Az egész amiről írni fogok az,az,hogy hol tartok most.

Bementem egy üzletbe ahová szinte minden nap jártam.
Egyik nap megláttam Ő-t.
Érdekes mert ott dolgozott.Aztán még az nap töbször vissza mentem venni valamit.
Féltem megkérdezni,hogy meg hivhatom-e egy vacsorára és randevura.
Megkérdeztem és óriási örömömre amit el sem hittem igent mondott.
Kérdezte,hogy hová megyünk.Már nem emlékszem az étterem nevére,de azt mondta,hogy oda csak a pénzesek járnak.Szerencsére jó munkahelyem volt szinte semmi munka és csak minden másnap a pénz pedig nagyon jó volt.Nem baj mondtam neki.Ennek nagyon megörült.És eljött a másnap este.Elmentem elé és beültünk az étterembe.Rendeltünk és elkeztünk beszélgetni.Számomra hihetetlen volt az,hogy mennyire egy hullámhoszon vagyunk.Több óra is eltelt mire hazakisértem.Én már akkor tudtam,hogy ő lesz a feleségem.A kapujuk elött megkérdeztem,hogy adhatok-e egy bucsú puszit.Erre ő én mást akarok,mondta.És megcsokolt.Én a mennyekben éreztem magam.
Az a 3-om Km: Amennyire laktam töle úgy eltelt,hogy észre sem vettem és már othon is voltam.Nehezen aludtam el mert nem bírtam kiverni a fejemböl azt ami történt.
És utánna olyan volt mint a mesében ide illik az,hogy olyan szép,hogy nem is igaz.
2000-szeptemberében feleségül vettem.Ja 1999-márciusában jöttünk össze még jó,hogy eszembe jutott.Szerény kis esküvő volt nálluk tartottuk.Csak a legközelebbi rokonok és egy-két barátom volt ott.Az eskövő elötti nap behívott a konyhába és mondta,hogy ne haragudjak meg,de rendeltek egy profi fényképészt az édesannyával.Egy házaspár volt.
Potom 60-ezer forint volt.Én kicsit mérges lettem,de el szált hisz velem volt.Jöttek is és mikor a hölgy oda ment hozzá,hogy kisminkelje azt mondta,hogy ilyet még nem látott.Semmijen smink nem kelett.Ő egy igazi természetes szépség volt.Egyedül csak a körmeit festette,de azt is csak átlátszó lakkal.Egy kastély kertjében készültek a képek.Nagyon szépek lettek.
Aztán multak a csodálatos hónapok.
És lassan kezdett kifordulni önmagábol.Szinte napról napra.Én nem ittam csak ha elmentünk valahová,de persze nem részegségig.Veszekedtünk igaz inkább ő velem.Kicsit többet ittam othon is,de egyátalán nem vészesen.Aztán mikor már nem az a gyönyörű és édes lány volt akit megismertem valami történt velem.Elkezdtem irogatni rossz dolgokat.Nagyon rosszakat.Megtalálták a naplót és bevitték a házi orvoshoz aki azt mondta,hogy minél hamarabb vigyenek el egy pszihiátriára.Én természetesen elenkeztem,de végül be mentem.Ott a doktornő a napló alapján megálapította a skizofréniát nállam.Egyszerűen megszakatt a szivem.És van ilyen,hogy egy nagy trauma is kiválthatja ezt a betegséget fölleg a fiatal férfiaknál a 20-as évei elején.2001-márciusában mikor ismét haza mentem a korházból akkor már nállam laktunk azt mondta.Ha vissza megyek a faluba akkor nem hagy el,de ha nem akkor vége.
Vége is lett.Az év októberében el is váltunk.De ami tetözte a bajt az,az volt,hogy terhesen jött.Az aztán végleg betett.
Azóta háromszor láttam,de rám sem nézett.
Ma már ott tartok,hogy ki sem mozdulok othonról annyira félek és pánikolok.
De az a legnagyobb baj,hogy ugyan úgy szeretem mit mikor megláttam.Mikor álmodom rolla mindig együtt vagyunk.Ilyenkor a másnapi napom totálisan el van rontva.Minden nap szerelmes számokat halgatok és a sírógörcs kerülget.Tudom,hogy ezzel saját magamt kínzom,de így valahogy azt érzem,hogy velem van.
Rengeteget töprengek azon,hogy ha ide jönne,hogy fogadjam be mit tennék.
Szivem szerint egyből befogadnám a két gyermekével.
Az agyam szerint viszont nem mert amiken én azóta túl estem nem kivánom senkinek.
És sajnos még így 15-év távlatábol sem gyógyitotta be az idő a sebet.Pedig azt mondják,hogy az idő mindent begyógyít.Úgy látszik,hogy ez alol én kivétel vagyok.
És tudom azt,hogy az egész életemet ami elöttem van így fogom leélni.
Ennyi lenne tömören.
Nem tudom,hogy ki és mit fog írni,de örülnék neki.
Legjobban annak ha megmagyarázná valaki,hogy miért hiányzik annyira,hogy fáj és miért szeretem hisz míg házasok volunk és már akkor megcsalt.
Viszlát.

A cikket írta: Aleister

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Aleister!

Semmi baj, szeresd ot! Es ha szereted, ajandekozd meg ot azzal, hogy elengeded. Hogy igazan elengeded.

Udv:

Cathy
Szia, Alister!
Igaza van az előttem szólónak!
Állj fel és lépkedj előre! Az önsajnálat és volt nejed utáni reménytelen epekedés nem vezet sehová, az egy zsákutca. Hagyd, hogy begyógyuljon a lelked, ne gondolj állandóan a múltra!
Kezdj valami újat, sportolj, tanulj, járj új társaságba, és nézz körül, annyi mindent kínál az élet, csak észre kell venni.
Fiatal vagy, egy kudarc még nem a világ!
Fel a fejjel!
Üdv: Yolla
Azt gondolom, ismeretlenül, nehéz ilyen esetben bármit írni, de a lélekápolás fontos, szóval megpróbálok valami ötlettel előállni.
Talán legelőször is, hogy magadat kellene megerősítened! Kezdj el sportolni, tedd rendbe magad kívülről is, majd szépen haladj befelé! Légy kívánatos, kedves, ne a magad baja érdekeljen, hanem nyiss a világra. Csomó klassz dolog van benne, többek között te is! Találj magadnak elfoglaltságot a sporton túl is és hidd el, nem ettől a nőtől függ az életed! Amúgy meg, még az is lehet, hogy újra megkedvel, ha látja, hogy nem vagy egy punnyadt önsajnáló roncs! Légy önálló, érdekes, és írj egy pár jó cikket a történetedről, szerintem, hogy ezt leírtad, már is a gyógyulás útjára léptél!
Sok sikert!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: