újabb események régebbi események további események
14:49
Yolla új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
12:04
Anyu új hozzászólást írt Yolla naplóbejegyzéséhez
11:59
Anyu új bejegyzést írt a naplójába
11:09
zsoltne.eva új cikket töltött fel
08:53
Virág új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
22:19
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez
22:10
Yolla új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
22:04
Yolla új hozzászólást írt egy cikkhez
21:55
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez
21:50
Tündér új hozzászólást írt egy cikkhez
21:06
Tündér egy új programot töltött fel
20:47
Új videó került be a "Kedvenc videóink" közé
20:12
Virág új hozzászólást írt egy cikkhez
20:10
Virág új hozzászólást írt Ilona naplóbejegyzéséhez
20:09
Virág új cikket töltött fel
19:35
Ilona módosította a naplóbejegyzését
19:24
Yolla új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
19:22
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
16:47
Yolla új cikket töltött fel
15:41
Anyu új hozzászólást írt Yolla naplóbejegyzéséhez

Haragszom rád!... 20. befejező rész

2011. június 3. - Látogatók száma: 67

A soha ki nem mondott szó, „szeretlek” kapcsolatukat szép lassan felőrölte, mindkettőjüket először számítóvá, később rideggé tette…

Jozef, amikor megtudta, hogy Denis végső elhatározásra jutott, hogy kettőjük kapcsolatát a jövőben vele képzeli el, nekifogott, hogy felszámolja addigi életét, szolgálati lakását, mindenét, amije csak volt hátrahagyott, leányának, aki akkor mindössze tizenhat évét töltötte be, tevékenységét felszámolva elindult egy bizonytalan, új életet felépíteni Denis oldalán. Új környezet, otthon és munka várta, amely számára nem várt események sorozatát indította el, kétszer sem meggondolva, hogy amit tesz visszafordíthatatlan.

A nő iránti vonzalma, az új élete felépítése átmenetileg vakká tette és a kezdeti szenvedélyes időszak csillapodása után vette csak észre, hogy az asszony, akit imád, nem úgy viszonozza az érzelmeit, ahogy azt remélte, várta. Egyre gyakrabban jutott eszébe a régi élete és az, hogy őt gyakorlatilag lépre csalták. Így gondolta akkor, amikor Denis megpróbálta türelemre inteni, hogy a kimaradásai csak átmenetiek. A féltékenysége az asszony régi barátja, Tom miatt egyre többször megmutatkozott, a számonkérések durva veszekedésekbe torkolltak, egyre inkább eluralkodott rajta a távolmaradások miatt, melyet barátai társaságában töltött. Hiába érvelt, minden szó felesleges volt, amikor megpróbálta megértetni a férfivel, hogy érzelem már nem köti Tomhoz, egyszerűen szüksége van rá, hogy fenntartsa a kapcsolatot a régi barátaival. Kérte nemegyszer, hogy győződjön meg róla, csatlakozzon ő is hozzájuk, hiszen ezek az összejövetelek ártalmatlan baráti csevejek mindössze.
Az asszony egy idő után belátta, hogy értelmetlen minden szó és érv, neki magának kell változtatnia életvitelén, mert mindaz, amiért a férfit maga mellett tudhatta érte, értük történt és nem teheti tönkre azt, amit felépítettek. Mégsem tudta megvalósítani. A soha ki nem mondott szó, „szeretlek”, kapcsolatukat szép lassan felőrölte. Mindkettőjüket először számítóvá, később rideggé tette.

Tizenhárom évi együttlét után döntöttek úgy, hogy külön utat választanak. Egy nagyon durva veszekedés előzte meg. Az asszony érzelmi labilitása, a férfi féltékenysége, az időközben leánya és közte lévő ellentétek, feszültségek vezettek oda, hogy leültek egymással és megbeszélték a hogyan tovább kérdéseit. Minden előzmény ellenére higgadtan és nyugodtan építettek fel kettőjük számára egy újabb közös életet, egymástól valamivel távolabb, de nem teljesen elszakadva.

Az asszony, ha nem is szerette szerelemmel a férfit, de szenvedélye, ereje és hatalmas szíve beláttatta vele, hogy még egy ilyen férfi nem lesz többet az életében, aki a tenyerén hordta volna, ha abbahagyja a régi életét, de mindez már a kapcsolatukon nem változtatott.
A férfi elment, közösen kiválasztott új otthonában szép lassan berendezkedett és azt együttlétük alatt közösen szerzett tárgyakkal felszerelve igyekezett otthonossá varázsolni, melyben az asszony minden segítséget megadott számára.

(Minderre a lehetőséget az teremtette meg, hogy Josef motor balesetet szenvedett, más hibájából elveszítette a munkáját és teljes felépülése után már semmi akadálya nem volt annak, hogy új életet kezdjen. A kapott nagy összeg és a fájdalomdíj lehetővé tette, hogy megalapozza az újrakezdést.)

Talán az új környezet, hogy ketten, maguk lehettek újabb érzéseket hoztak a felszínre, és rövid ideig tartó szenvedélyes szeretkezéseik nem hagyták, hogy hosszabb időre eltávolodjanak egymástól. A közös tervezgetések, a közös munka, a nagy beszélgetések újra közel hozták őket egymáshoz. A férfi egyszerű, puritán élete egyre inkább hasonlított régi életéhez, melyet percig sem felejtett el és ott azzal folytathatta, amit valójában mindig is szeretett. Egyedül a természet közelében, végre magára találhatott. Állatokkal foglalkozni, a szabadság adta lehetőséget minden módon kihasználni, ezt szerette, és az asszony látta, hogy a ragaszkodásuk már nem hasonlít a régihez, egyre kevesebb szenvedély kötötte már őket egymáshoz.
Előre nem látott tragikus események sorozata, egy új nő megjelenése kapcsolatuk végét is jelentette egyben és az asszony tudomásul vette, hogy mindketten már külön utakat járnak, az a kevés, ami még összekötötte őket, lassan feledésbe merült.
Tizennyolc évig tartó kapcsolatot hagytak maguk mögött.

Vége!

A cikket írta: zsoltne.eva

1 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. június 21. 07:14

megtekintés Válasz erre:   - 2011. június 21. 03:09

Ezt a hozzászólást csak bejelentkezett felhasználók láthatják.

Kedves vagy! Köszönöm. Jólesik! :-)
 
2011. június 21. 03:09
Ezt a hozzászólást csak bejelentkezett felhasználók láthatják.
2011. június 3. 23:42

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2011. június 3. 23:16

Már megint? :-)

A barátnőm van itt, hétfőig marad minimum. :)
Utána ígérem sort kerítek rád, aztán írok is majd mindegyikhez. :)
2011. június 3. 23:16

megtekintés Válasz erre:   - 2011. június 3. 23:07

Nos, jövő héten szabad leszek, és elolvaslak egy szuszra. :)
Most csak azért nem, mert vendégem van. :)

Puszik!

Már megint? :-)
 
2011. június 3. 23:07
Nos, jövő héten szabad leszek, és elolvaslak egy szuszra. :)
Most csak azért nem, mert vendégem van. :)

Puszik!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: