újabb események régebbi események további események
19:58
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:54
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Egy nő, aki ezt átélte, de nem túl...!

2010. július 2. - Látogatók száma: 107

Egy meg nem született gyermek elvesztése a legborzasztóbb dolgok egyike!

Egy anya története, aki elvesztette a gyermekét terhessége közepe táján! Fájdalom a szívében még ma is élénken él!

Krisztina, mint mindenki amikor férjhez ment, élete legboldogabb pillanatait élte át! Férje a legjobb férj volt neki István, később gyerkőce született és a kislánya, Hanna lett élete, éltük része! Tömény boldogság következett számukra, amíg el nem érkezett, hogy második gyerekük is legyen..........!

A második terhessége is szépen haladt, a kis Hanna alig várta, hogy kistestvérét magához ölelhesse! Ultrahangon kiderült, hogy kisfiúcska van a pocakban, bár nekik mindegy volt, de örömük még is határtalan volt!

Előkészítettek mindent a kis öcsinek, akit Hanna olyan izgatottan várt, hogy már az oviba is csak erre tudott gondolni! De egy orvosi vizsgálat során, az orvos azonnal befektette Krisztinát, mert a babának alig volt szívhangja, hogy ne legyen gond és szem előtt legyen, ha bármi történik!

Krisztina teljesen kikészült, alig bírt enni és aludni, hiába próbálták nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, volt már ilyen! Ő érezte, hogy valami nagy baj van!
Pár nap múlva már nem érezte a baba mozgását és ez aggodalomra adott okot, az orvosok mindent elkövettek, de sajnos a vizsgálatok kimutatták, hogy szomorú kimondani: Meghalt!
Krisztina mondanom sem kell összetört, hogy most mi lesz, a babát persze meg kellett szülnie, de borzalmas lehetett neki, hogy nem sír föl, mint másnak!
Ezután magába burkolózott és jóformán alig beszélt, fizikálisan hamar rendbe jött, de lelkileg teljesen összetört! Férje István és lánykája Hanna tartotta benne a lelket!

Aztán Hanna iskolás lett és megtörtént a csoda, a fiatal asszony újra teherbe esett, de kisfiának elvesztése idegességgel és aggodalmakkal telivé tette, ami nem csoda!
Ez a picurka az ultrahang szerint kislány volt, örültek, de mégis aggodalommal teltek napjaik és félelemmel, hogy mi lesz..........

A terhességet végig vitte és mikor életet adott kislányának Gabriellának, öröme határtalan volt és a család nagy örömére hamar haza is mentek!

Két kislány boldog édesanyja, ami persze nem feledteti vele kicsi fiacskája elvesztését és szívében örökké vele lesz!

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
cikkíró
2010. július 5. 11:50
Kedves Katalina! Anyaként átérzem a történteket és bizoony az életeben sok mindent el lehet veszíteni ami fáj, de egy gyermek elvesztésénél nagyobb fájdalom szerintem nincs!
2010. július 5. 11:36
Az a legjobb cikk, amelyik a végén jól végződik.
Bizony érthető aggodalomra ad okot egy korábban halva született baba.
Nem lehet könnyen feldolgozni - ez érthető. Tetszett a cikked.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: